UPORNA i neustrašiva

Otkad se uhvatila trčanja, Ecija Ojdanić ne prestaje oduševljavati: 'Ja bih da svijet malo stane i divi se mom podvigu'

27.02.2023 u 14:36

Bionic
Reading

Glumica vlasnica kazališta Moruzgva proteklog vikenda je unatoč nesnosnim vremenskim uvjetima uspjela istrčati novi maraton

Koliko snage i volje ima jedna od naših najcjenjenijih umjetnica dokazuje iznova svakom novom istrčanom utrkom. Ecija Ojdanić proteklog vikenda je ostvarila novi uspjeh. Ona je jedna od onih promotorica trčanja u koje se zaljubila prije nekoliko godina, a više puta je isticala da je, kad je ljuta ili nervozna, jedino to može istinski umiriti.

'Nikad gori maraton, nikad bolji rezultat. Kišurina, u kombinaciji s jakim vjetrom. Stvarno treba, osim fizičke, i puno mentalne snage za izdržati i nastaviti u zacrtanom tempu. Moj plan je bio držati 4:50, 5:00, i pokušari istrčati ispod 3:30. Prvih 10 km bilo je obećavajuće l, onda sam greškom skrenula na cilj utrke 10 km. I tu izgubila 1,5 min. Tu se već srušio mit o 3:30. Onda najtežih 10 km. Vjetar u prsa i kiša. Vjetar mi je odnio kapu, toliko je jako puhalo. Imala sam osjećaj da stojim na mjestu', opisala je glumica u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. i dodala:

Ali kilometar po kilometar, udar po udar vjetra, i estiglas je na cilj. 'PB, četvrta u kategoriji, i popravila sam svoje najbolje vrijeme za 2,5 minute!!! PB, i maturalac s mojim Sljemenašima! Savršen vikend! Samo se sad treba baciti u ponedjeljak. A ja bih da svijet malo stane i divi se mom podvigu', poručila je na kraju objave. Prijatelji, kolege i fanovi oduševljeni su njezinim novim podvigom i svi joj čestitaju.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL