PONOSNA NA SVOJE TIJELO

Opasno otvoreni dekolte: Ecija Ojdanić zna kako privući pažnju

25.01.2023 u 18:01

Bionic
Reading

Glumica, osnivačica Kazališta Moruzgva i maratonka svoju figuru duguje najviše trčanju, ali i redovitom vježbanju. Da odlično izgleda vidi se i na posljednjoj fotografiji s kojom je oduševila u odjevnoj kombinaciji koja više otkriva nego skriva

Ecija Ojdanić pratitelje je počastila u zanimljivoj crnoj kožnoj haljini s domaćim potpisom. Ima dekolte do pupka i proreze u razini rebara, a glumica je ovaj look dodatno podigla uz velike srebrne naušnice i crvenim ružem.

'Gotov odmor od šminkanja! I neka je', napisala je u opisu pod fotografiju no nije poznato za kakvu se priliku 'skockala'. Izazvala je lavinu oduševljenih reakcija njezinih obožavatelja. Zdrav način života, pomno birana prehrana i kvalitetan tretman recept su za njezinu savršenu figuru.

Ecija je ranije priznala da su 'kad se posložila kao osoba, supruga i glumica' nestali problemi s viškom kilograma te da joj je prehrana vezana uz emocije - jede kad je tužna, sretna, nervozna. Mnogima je dobro poznato da je naša glumica velika ljubiteljica tjelovježbe, osobito mnogima omražene fizičke aktivnosti - trčanja. Trči dva do tri puta tjedno, a kilometraža ovisi o tome sprema li se za neku utrku ili ne.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX