HRABAR POTEZ

Otkačena baka: Danijela Dvornik iznenadila neobičnom bojom kose

22.02.2019 u 12:40

Bionic
Reading

Po uzoru na svoju kći jedinicu, Ellu, Danijela Dvornik odlučila se promijeniti boju kose, a u paleti nijansa izabrala je neobičnu farbu koju danas nose pop pjevačice ili buntovni tinejdžeri

'A zašto ne bi bila baka s rose metallic bojom kose? Pa ako sam baka ne znači da se ne mogu igrati s bojama! ', napisala je ispod nove fotografije Danijela Dvornik na kojoj se hvali svojim novim imidžom.

Nesvakidašnji odabir ružičaste nijanse boje za kosu mnoge je iznenadio, ali prema komentarima koje joj fanovi ostavljaju izgleda da se ovakav odvažan potez mnogima dopao.

'Aleluja da postoje takve bake!', 'Nisu bitne godine, samo osjećaj! Samo pozitiva', 'Ti si super baka, još uvijek mlada, lijepa i njegovana žena. Zašto da ne? U Americi u 90tim žene, pa se farbaju, sređeni, nalakirani nokti, putuju, raduju se životu...Sutra u zelenu boju', 'Ajme druga osoba...pre predobro Vam stoji Danijela...i ove 20god mlađe se mogu sakriti pred Vama...predivno', poručili su joj pratitelji, a objavu je 'lajkalo' 7 tisuća ljudi.

Tijekom mladosti ali i braka s kraljem funka Dinom Dvornikom, Danijela je često mijenjala frizure i eksperimentirala s bojama kose. Vidjeli smo je tako kao tamu brinetu s kratkom frizurom, a nosila je i klasične bob plave uvojke. Ipak, najduže je vjerna upravo plavoj nijansi po kojoj je postala prepoznatljiva.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook