OTKRILA TAJNU

Danijela Dvornik pohvalila se nikad vitkijom figurom: 'Traperice oblačim i skidam zakopčane'

21.02.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Danijela Dvornik, supruga kralja funka Dine Dvornika zadnjih godina intenzivno radi na svom izgledu u koji jako puno ulaže. Tretmani, treninzi ali najviše trčanje za unučicom se isplatilo, tvrdi poznata Dalmatinka

Da je zadovoljnija sobom i napokon sretna svojim izgledom, Danijela Dvornik već je obožavateljima i javnosti nekoliko puta dala do znanja, ali najnovijim saznanjem sve je zapanjila.

Posljednja dva tjedna Danijela je provela u ulozi brižne bake čuvalice, dok je njezina kći Ella otputovala sa suprugom na medeni mjesec u Meksiko te prije toga svratila u Las Vegas odraditi vjenčanje.

Koliko je naporno brinuti o živahnoj jednogodišnjakinji Balie, gospođa Dvornik otkrila je u novom postu na Instagramu kada je napisala čemu duguje novu liniju.

'Predala sam štafetu roditeljima! Sad ležim u pidžami, pijem čaj, Obama napokon uživa, dekica je tu i kašalj koji sam dobila od Balie. Traperice oblačim i skidam zakopčane, nema treninga do Balie. Malo odmora trebam a od ponedjeljka kreće posao i trening s trenerom Jedva čekam', napisala je 52-godišnjakinja te dodala: 'Misli svatko da je baka biti lako. Sretna. Zadovoljna'.

Osim brigom o unučici, Danijela se okrenula zdravoj prehrani te redovito vježba s privatnim trenerom.

  • +16
Sva lica Danijele Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL