TKO ĆE BITI VODITELJ

Organizatori u problemu: Nitko ne želi biti domaćin Oscara nakon što je Hart odbio tu ulogu

09.12.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Nakon što je komičar Kevin Hart odustao je od vođenja dodjele Oscara jer ne želi negativno utjecati na taj događaj zbog svojih izjava iz prošlosti, organizatori su požurili pronaći njegovu zamjenu. U užem izboru našao se glumac Eddie Murphy koji, šuška se, također planira odbiti ponudu

Organizatori najprestižnije dodjele filmske nagrade Oscar trenutno su u problem oko pronalaska voditelja ceremonije. Oscar 2019. godine trebao je u prvotnom planu voditi komičar Kevin Hart, koji je od tog angažmana odustao.

'Odlučio sam ne voditi dodjelu Oscara ove godine. To je zato jer ne želim skretati pažnju na sebe kad bi trebali slaviti toliko talentiranih umjetnika. Iskreno se ispričavam LGBT zajednici za bezosjećajne riječi iz moje prošlosti. Žao mi je što sam povrijedio ljude. Razvijam se i tako želim nastaviti. Moj je cilj približiti ljude, a ne nas rascijepiti. Puno ljubavi i zahvalnosti Akademiji. Nadam se da ćemo se ponovo sresti', napisao je Hart na svom Twitteru.

  • +13
Slavni na dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njegova isprika odnosi se na nepromišljene i neugodne izjave koje je prije desetak godina pisao putem društvenih mreža.

Zbog njegove ostavke, organizacija čini sve kako bi pronašla novog adekvatnog voditelja, a u užem izboru, prema pisanju stranih medija, našao se glumac Eddie Murphy.

Iako se nadaju njegovom pozitivnom odgovoru, izvori bliski 57-glumcu tvrde da on nije zainteresiran za ovakvu suradnju.

Paige Butcher i Eddie Murphy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Posao domaćina Oscara postao je nepoželjan u holivudskim krugovima. Vrlo malo ljudi pristaje na takav teret. Mnogo je tu odgovornosti’, objasnio je pak Matthew Belloni, urednik magazina Hollywood Reporter.