ODGOVORNO PONAŠANJE

Kevin Hart odustao od vođenja dodjele Oscara

08.12.2018 u 11:44

Bionic
Reading

Komičar Kevin Hart odustao je od vođenja dodjele Oscara jer ne želi negativno utjecati na taj događaj nakon što ga je javnost prozvala zbog nekih stvari koje je prije desetak godina napisao na društvenim mrežama

Kevin Hart 2009. i 2011. na svom je Twitteru napisao neke neugodne komentare zbog čega je nedavno bio prozvan u javnosti.

'Ako mi sin dođe kući i pokuša se igrati s kućom za lutke moje kćeri, slomit ću mu je na glavi i reći mu da prestane jer je to pede*ski', napisao je Kevin Hart 2011. na svom Twitteru.

Kevin Hart trenutno izvodi u Sydneyju u Australiji.

'Odlučio sam ne voditi dodjelu Oscara ove godine. To je zato jer ne želim skretati pažnju na sebe kad bi trebali slaviti toliko talentiranih umjetnika. Iskreno se ispričavam LGBT zajednici za bezosjećajne riječi iz moje prošlosti. Žao mi je što sam povrijedio ljude. Razvijam se i tako želim nastaviti. Moj je cilj približiti ljude, a ne nas rascijepiti. Puno ljubavi i zahvalnosti Akademiji. Nadam se da ćemo se ponovo sresti', napisao je na svom Twitteru.

Zvijezda filmova 'Jumanji: Dobrodošli u džunglu' i 'Luda vožnja' već je imala problema s društvenim mrežama. Prošle je godine priznao da je prevario svoju trudnu ženu Eniko Parrish nakon što ga je jedan poznanik pokušao ucijeniti tom tajnom.