ovako izgleda kad se probudi

Opušteno jutro: Donna Vekić pokazala lice bez trunke šminke

18.09.2020 u 12:39

Bionic
Reading

Hrvatska tenisačica nikad nema problem s otkrivanjem svog lica onakvog kakvo prirodno jest. Stoga je svoje obožavatelje na Instagram Storyju pozdravila fotografijom nakon buđenja, za vrijeme ispijanje prve kave. Jutarnji selfi pokazao je njezin blistav ten

Donna Vekić je ranije izjavila da je osmijeh njezina najbolja šminka. Najvažniji joj je dobar san i njezini treneri već u prvih pet minuta nakon što je vide znaju jesa li dobro spavala prethodnu noć, a sad je fanovima pokazala kako izgleda ujutro. I na terenu i izvan njega, bez šminke i s njom, definitivno je jedna od najljepših sportašica svijeta.

Kako dosta vremena provodi na suncu, Donna bira samo najkvalitetniju kozmetiku. Na teren ne izlazi bez kreme sa zaštitnim faktorom. Rekla je da voli šminku, ali nažalost nema prilike često se šminkati te da nikad ne bi mogla izići na teren našminkana.

Nedavno je zablistala kao zvijezda pre-fall kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović u čijim kreacijama ovu lijepu 24-godišnju Osječanku se najčešće može vidjeti u posljednje vrijeme, osobito od kad se svijet opreznim koracima vraća u novu normalu.

'Volim modu i pratim je, ali se moram dobro osjećati noseći nešto. Uz iznimku štikli za neko događanje. Onda ću prihvatiti malu bol u stopalima zbog mode', priznala je u razgovoru za tportal.

View this post on Instagram

Donna x Elle x Lei Lou

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on