DOK ČEKA SUPRUGA

Opušteni look Ane Gruice Uglešić nije prošao nezamijećeno, a kilometarske noge u prvom su planu

25.05.2020 u 12:55

Bionic
Reading

Ljeto je sve bliže, no ako je suditi po temperaturama, ono je već stiglo pa u skladu s tim minica i vrućih hlačica ne nedostaje na društvenim mrežama. I poznate dame ih rado nose, a neke, poput splitske glumice, u njima izgledaju - savršeno

Kako nositi kratke hlače u dnevnim kombinacijama, najbolje zna Ana Gruica Uglešić. Ona je svoju vikend modnu kombinaciju upotpunila crvenom hoodicom i bijelim tenisicama. Sportsku kombinaciju 'podigla' je naušnicama s cirkonima.

Pored fotografije glumica je napisala da čeka supruga, oduševljeni pratitelji nagradili su je mnoštvom lajkova i komentara, a dizajnerica Matija Vuica joj je poručila: 'Onako dok čekaš pružila si te kilometarske noge, neka.'

Atraktivna brineta prvi radni dan nakon duge karantene dočekala je s potpunim oduševljenjem. Pokazala je to prije nekoliko dana fotografijom na kojoj pozira ispred ulaza u kazalište, s velikim osmijehom na licu. Za tu je prigodu odjenula atraktivno šareno odijelo koje je, kako je pojasnila, bilo predviđeno za uskršnju misu.

'Ako nekog, slučajno zanima kako izgledam odjevena… Ovo je bilo odijelo predviđeno za uskršnju misu. No kako ona nije bila onakva kakvu smo zamislili…', poručila je.

Serijom fotografija u zadnje vrijeme pokazuje je da je u formi života. Ljetnu sezonu dočekala je u top formi, za razliku od mnogih u ovoj karanteni koji su dobili koji kilogram viška. No 37-godišnjakinja nije bila jedna od njih. Uz to što je glumica, instruktorica je fitnesa pa ne čudi o što je u formi cijele godine. Pazi i na prehranu pa često dijeli i plan svojih obroka i režima kojeg se pridržava kada želi više paziti na unos kalorija.