pokazala noge i dekolte

U zavodljivim pozama: Ana Gruica Uglešić podiže temperaturu u ultrakratkoj haljinici

19.05.2020 u 17:09

Bionic
Reading

Splitska glumica posljednjih nekoliko tjedana boravi u Podstrani s obitelji i suprugom Boranom Uglešićem odakle gotovo svakodnevno pratitelje časti atraktivnim fotografija što svoje oaze, što sebe. Najnovijima je posve osvojila ekipu na internetu

Zanosna Splićanka u karanteni je nerijetko objavljivala fotografije koje prikazuju mukotrpan trening, a sada je došlo vrijeme da još jednom pokaže da joj se trud itekako isplatio. Brojni pratitelji imaju samo riječi hvale za njezinu besprijekornu liniju.

Ana je fotografu Ivanu Gudiću pozirala u ultrakratkoj haljini cvjetnog uzorka s bijelim štiklama te se savršeno uklopila u ambijent terase svog doma. U posljednje vrijeme često objavljuje fotografije u bikiniju, a osim savršenim tijelom, hvali se i preplanulim tenom.

Brak s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem za kojeg se udala u ljeto 2018. godine itekako joj godi budući da izgleda bolje nego ikad. Ana trenutačno živi mirnim, obiteljskim životom. Obožava raditi u vrtu ali i baviti se uređivanjem doma. Supruga je poznavala otprije, ali su tek prije dvije godine prohodali i shvatili da su stvoreni jedno za drugo.