ZALJUBLJENA GLUMICA

Ana Gruica Uglešić objavila fotografiju sa suprugom, osmijeh ne skida s lica

18.05.2020 u 12:45

Bionic
Reading

Splitska glumica ne krije koliko je sretna u zagrljaju svog supruga, uglednog psihijatra Borana Uglešića, za kojeg se udala u kolovozu 2018. godine i to samo dva tjedna nakon zaruka. Koliko uživa s njim u bračnom životu, podijelila je i na Instagramu

U kolovozu ove godine splitska glumica Ana Gruica Uglešić i psihijatar Boran Uglešić proslavit će drugu godišnjicu braka. Njihovo vjenčanje, organizirano samo dva tjedna nakon što se doznalo za zaruke, održano je u sjeni borove šume na Jadranskoj obali, a prisustvovali su tek članovi najbliže obitelji i najdraži prijatelji.

Uz njega je započela novi život, a da je doista sretna i zadovoljna jasno je vidljivo na prvi pogled na njezin Instagram profil. Ne postoji fotografija na kojoj Ana Gruica Uglešić nije nasmijana ili ne zrači onako kako samo zaljubljena žena zrači.

Vjerojatno svemu nije odmoglo niti to što se Boran Uglešić odlično slaže s njezinim sinom Ivanom Maratom, kojeg je dobila u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem.

Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX

Svoju sreću podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj sretna i nasmijana grli oko vrata svog supruga, a osmijeh nije mogao sakriti ni Boran Uglešić.