izdržali test vremena

Opsjedale su ga brojne žene, a on 40 godina ima ljubav koju nitko ne može poljuljati: Sting i njegova Trudie proslavili 29. godišnjicu braka

24.08.2021 u 12:32

Bionic
Reading

Slavni britanski glazbenik i njegova supruga, producentica, Trudi Styler jedan su od najdugovječnijih bračnih parova u svijetu showbusinessa i ne razdvajaju se. Mediji se nisu posebno bavili njihovom vezom, te je njihova ona uspješno ostala ušukana u sferi privatnog života. Sting je obilježio godišnjicu braka i na Instagramu

Sting je repostao objavu svoje voljene Trudie u kojoj ona piše: 'Na današnji dan prije 29 godina, zavjetovali smo se jedno drugom u izvrsnoj 900 godina staroj crkvi sv. Andrije u Great Durnfordu u Wiltshireu. Hvala Stingu za zadnjih 29 godina i svima onima prije, za život pun radosti i ljubavi, za našu prekrasnu djecu i unuke. Zbog svih blagoslova sam zauvijek zahvalna'.

'Mnogi me pitaju kako to da nam je brak izdržao toliko dugo. Uvijek im kažem da je to pomalo i čudno, no ništa ne uzimamo zdravo za gotovo. Volimo se i sviđamo jedno drugome. Ljubav je strastvena, ali kada vam se netko toliko sviđa i volite biti u njegovu društvu, to traje puno dulje', ispričao je ranije glazbenik za časopis People.

Inače, glazbenik rođen pod imenom Gordon Matthew Thomas Sumner s Trudie ima četvero djece, a iz prvog braka s bivšom suprugom Frances Tomelty ima još dvoje. Mnogi još pamte njegovu izjavu kako 'nikada nije mislio da će biti otac i da je slučajno postao otac šest puta'.

  • +4
Sting i Trudie Styler Izvor: EPA / Autor: STEPHANE REIX

'Niti jedan roditelj nije savršen, siguran sam da je bilo dana kada im je bilo super biti moje dijete, ali bilo je i dana kad im je to bila gnjavaža', rekao je svojedobno Sting. On i Trudie godinama vode vinariju i pizzeriju u Toskani, posjeduju imanje iz 16. stoljeća koje su kupili krajem 90-tih. Poznate su i glazbenikove legendarne izjave o tantričkom, višesatnom seksu sa suprugom, što je godinama kasnije komentirala i ona sama, izjavivši da je njezin suprug bio pijan kada je davao taj intervju. U kasnijim je intervjuima pak otkrila kako prakticiraju seks u troje s drugim ženama, posjećuju swingerske klubove i kako je suprug često odjeva za takve igrice.

Sting je od 1977. do 1984. godine bio je dio kultnog benda The Police, a 1985. godine je lansirao vrlo uspješnu solo karijeru. Opsjedale su ga brojne no s Trudie ima ljubav 40 godina koju nitko i ništa ne može poljuljati.