IZAZOVNO i PROZIRNO

Opet se govori o odvažnom stajlingu Maje Šuput: Uskočila je u kombinezon koji bi se malo tko usudio odjenuti

01.08.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Red odmora na najjače, red svirki koje ima dogovorene do unedogled. Kraljica svadbi suvereno vlada scenom, u novije vrijeme i poduzetništvom, a ono o čemu se uvijek priča vezano uz nju su i njezina smjela modna izdanja

Maja Šuput na Instagram storyju je pokazala skicu svog unikatnog stajlinga koju je za nju osmislio prijatelji i stilist Marko Grubnić, a kasnije je oblekicu koju je imala na Porcijunkulovu i nastupu u Čakovcu. Riječ je o crnom kombinezonu s prozirnim dijelovima i predimenzioniranom bijelom ružom posred torza.

Osim brojnih lajkova i pohvala nekima nije sjeo njezin zadnji look koje je mnoge podsjetio na kreaciju kakvu je isfurala Nina Badrić na svom nedavnom rođendanskom slavlju. Pisali su joj među ostalim da ta ruža 'strši i kvari cijeli stajling' i da je 'ruža pokvarila sve'. Kreaciju s velikim cvijetom Maja je isfurala i ranije na jednoj od svadbi.

Podsjetimo, pjevačica se prošlog vikenda vratila kući u Zagreb sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim. Nekoliko tjedana uživali su na našoj obali, a najviše je boravila na Pagu. Odmarala se od obaveza, ali ne i od mobitela - preko pola milijuna njezinih pratitelja svakodnevno ima priliku uživati u fotografijama njezine sretne obitelji.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX