U GUŽVI

Maja Šuput sa sinčićem i suprugom zapela u koloni na A1:'Nakon 200 sati vožnje, konačno trajekt'

23.07.2022 u 19:07

Bionic
Reading

Kilometarske kolone danas su se stvorile na putu za našu obalu, a mnogi su gubili živce satima čekajući na nevjerojatnim vrućinama. Istima se put do posljednjeg odredišta na Jadranu nevjerojatno produljio, a sve to na svojoj je koži iskusila i Maja Šuput koja je satima putovala od Zadra do Orebića

Pjevačica Maja Šuput sinoć je s Paga krenula u Sukošan gdje je održala svoj najavljivani koncert, a potom se jutro nakon gaže spakirala za novi odmor s obitelji. Sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom zaputila se na voljenu Korčulu, kojoj se već godinama rado vraćaju.

Međutim, putovati u subotu, na jedan od udarnih vikenda dok su pritom vani nesnosne vrućine, pokazalo se kao kobna pogreška. Maja je s obitelji zapela u gužvama i kolonama na A1 o kojima se cijeli dan govori u medijima.

Potom se javila s finalnog odredišta i rekla kako je prošao put.

'Nakon 200 sati vožnje od Zadra, konačno trajekt', poručila je Šuput ispod fotografije na kojoj njezin suprug drži bebu Blooma, a poziraju na palubi trajekta Orebić- Korčula.

Tročlana obitelj dobro poznata po svojim luksuznim odmorima diljem Jadrana, sada će nekoliko dana provesti na otoku Korčuli, gdje uživaju u apartmanu iz kojeg puca nevjerojatan pogled na mirnu uvalu nedaleko od starog grada.