NA KORČULI

Maja Šuput i na odmoru pazi na svaki detalj: Pogledajte kako su se uskladili za obiteljsku večeru

26.07.2022 u 08:41

Bionic
Reading

Nakon što su proveli nekoliko nezaboravnih dana na otoku Pagu te su uistinu uživali u odmoru i dobroj hrani, Maja Šuput zbog gaže je otišla južnije, na otok Korčulu, a i tamo joj društvo prave suprug Nenad Tatarinov i sinčić Bloom

Za Maju Šuput ovo će uistinu biti ljeto za pamćenje. Jednoipolgodišnji Bloom sada je u najzabavnijoj fazi, stoga svaki slobodni trenutak pjevačica provodi upravo s njim, ali i suprugom Nenadom Tatarinovim. Tročlana obitelj od početka je ljeta gotovo stalno na putu, kilometre više ni ne broje, a nakon Paga trenutno se nalaze na Korčuli.

Upravo su tamo nastale najnovije fotografije Majine obitelji tijekom večernjeg izlaska za koji su se, kao i obično, pomno dotjerali i modno uskladili.

Maja Šuput odlučila se za plavi kombinezon s printom, kosu je isfenirala na ravno i nasmijana primila malenog Blooma u naručje. Upravo on izmamio je osmijehe svih prolaznika. Naime Maja je sinu za večeru odjenula bijele hlače i svijetloplavu košuljicu dok je na nogama imao tamne mokasinke.

Duga kosica i dalje je njegov zaštitni znak, baš kao i neodoljiv osmijeh. A pored njih na poznatim stepenicama koje vode u Stari grad stao je i Nenad Tatarinov te je za večernji izlazak odabrao bijele hlače i majicu dugih rukava u istoj boji.

Maja Šuput na Pagu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Maja Šuput