MODNA IKONA

Nina Badrić reda sve bolje stajlinge: Pogledajte fantastičnu haljinu sa zanimljivim detaljem na ramenima

19.07.2022 u 11:07

Bionic
Reading

Nije tajna to da Nina Badrić obožava visoku modu i da se s vremena na vrijeme počasti nekim skupocjenim komadom za koji naporno radi. Lijepa pjevačica iznova nas oduševljava svojim odabirom garderobe, a ispod radara nije prošla ni njezina posljednja haljina

Nakon niza uspješnih stajlinga Nina Badrić servirala je još jedan vrijedan pohvale. Zgodna zagrebačka pjevačica bila je na izletu u Voloskom u blizini Rijeke te je poslala pozdrave putem Instagrama.

Lijepa Nina pozirala je u upečatljivoj boji i dizajnu haljine koja je naprosto oduševila sve njezine pratitelje. Riječ je o zanimljivoj kreaciji s popularnog Asosa, a čija cijena iznosi 65,99 eura (495,60 kn). Kreirana je na jedno rame s posebno naglašenim naboranim detaljem na istoj strani, a Nina ju je kombinirala uz zlatne sandale i sunčane naočale mačkastih okvira te je kosu zalizala prema otraga.

'Rijetko koja javna ličnost ima stila kao Badrićka, svaka čast', 'Prava gospođa', 'Predivna od glave do pete', samo su neki od komentara pohvale na račun njezina izgleda ispod objave na društvenoj mreži.

U modnom intervjuu za tportal Nina je jednom prilikom kazala da je vrlo jednostavna po pitanju odabira garderobe te je svoj privatni stil opisala kao ležeran dok za poslovne prilike uvijek bira klasiku i eleganciju.

'Volim poslušati savjet svojeg tima koji mi vjerno pomaže već godinama, ali volim imati i svoje mišljenje. Zato mislim da je to ustvari timski rad. Ne bih nikada obukla nešto što mi se ne sviđa, ali moji me suradnici već toliko poznaju da znaju već na prvu što će mi se dopasti, a što ne prolazi', objasnila je tada.

  • +47
50. rođendan Nine Badrić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX