INSPIRATIVAN

Opet nasmijava: Zoran Šprajc mašta o godišnjem, ali i šali se na vlastiti račun

20.07.2018 u 11:10

Bionic
Reading

Ljetni godišnji odmori su u tijeku, mnogi su već otputovali na svoje morske ili kopnene destinacije za relaksaciju, a neki se tek spremaju otići. Uvijek duhoviti voditelj i urednik političkog magazina na RTL-u jedan je od tih. Zoran Šprajc svojim britkim opaskama redovito nasmijava svoje gledatelje, a novom duhovitom objavom oduševio je brojne fanove

'Na jadranskim plažama ovih dana mogu se vidjeti dosta atraktivni komadi...', napisao je namiješeni Zoran Šprajc. Kako svoj profil na Instagramu u većini slučajeva koristi za promociju RTL-ova 'Direkta', tako se u pozi kao da pleše fotografirao u studiju ispred ekrana s idiličnom morskom pozadinom.

Ranije je izjavio da ga jednako opušta kad sam samcat s čašom vina sjedi kraj obale rijeke i pušta da mu 'rijeka iz glave odnosi gluposti koje se nakupe preko tjedna', kao i veliko društvo prijatelja na roštilju ili u kafiću.

Krajem lipnja bio je dva tjedna na odmoru, a ponovo se na 'punjenje baterija' za nove poslovne aktivnosti sprema u kolovozu. Omiljeni urednik i voditelj 'RTL Direkta' početkom kolovoza proslavit će 50. rođendan.

  • +11
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL