PAULINA PORIZKOVA I AARON SORKIN

Oni su novi par na holivudskoj sceni i zajedno će prošetati oskarovskim crvenim tepihom

24.04.2021 u 15:41

Bionic
Reading

Bila je u braku s glazbenikom Ricom Ocasekom, od kojeg se prije njegove smrti neslužbeno rastala, a sada ponovno ljubi. Jedna od najpoznatijih supermodela 80-ih sada je ljubav pronašla u zagrljaju slavnog scenarista i redatelja Aarona Sorkina

Kako je otkrio Page Six, češka manekenka i Oskarovac viđaju se u najvećoj tajnosti posljednjih nekoliko mjeseci, a svoje prvo javno pojavljivanje trebali bi imati na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, koja će se održati u noći s nedjelje na ponedjeljak.

56-godišnja Paulina Porizkova nedavno je priznala putem društvenih mreža kako je spremna ponovno pronaći ljubav, a svojom je ljepotom i otvorenim razmišljanjem osvojila je čini se srce tri godine starijeg Aarona Sorkina. Prije njega, bila je u braku čak 30 godina sa pokojnim pjevačem grupe Cars, Ricom Ocasekom, u kojeg se zaljubila na snimanju video spota za pjesmu 'Drive'.

U braku su dobili dvojicu sinova, a odvojeni život započeli su 2017. godine, iako se nikada nisu službeno razveli. Nakon njegove smrti u rujnu 2019. Paulina Porizkova otkrila je da ju je suprug izostavio iz svoje oporuke i ostavio bez novčića. O tome je bez zadrške pričala i na Instagramu, ali i u intervjuima.

Upravo je u jednom od posljednjih otkrila i kako je spremna za novu vezu, ali i da joj seksualni životn ikada nije bio bolji nego sada, u 50-ima. 'Imala sam samo 19 godina kada sam započela vezu s Ricom. Danas imam 56 godina, proslavila sam svoj rođendan prošli tjedan i sada kada sam ponovno 'na tržištu', shvaćam da i nisam najbolja u biranju i vezama. Pomalo sam kao čudi tinejdžer kada je riječ o izlasima, jer je to i posljednji put kada sam tražila dečka.

  • +9
Paulina Porizkova Izvor: Profimedia / Autor: John Palmer/Media Punch/INSTARim / INSTAR Images / Profimedia

A što tražim kod novog partnera? Iskreno, ne znam. Nemam pojma. Ne znam što želim jer je moj suprug bio moja srodna duša jako dugo i ono što mi je on pružao tijekom tih godina nije više ono što me ispunjava. Tražim nešto drugo, jer sam sad bolja nego što sam bila sa 19. Trebam muškarca koji se može nositi sa mojom savršenošću', zaključila je i potom dodala:

'Ono što sam naučila je da seks postaje bolji s godinama, a toga sam se plašila godinama slušajući strašne priče o menopauzi tijekom koje izgubiš želju. No, ispostavilo se da je postao bolji jer poznajem svoje tijelo bolje. Kakvo god samopouzdanje i mudrost stekli s godinama, sve se isplati tek u 50-ima.'

59-godišnji Aaron Sorkin, scenarist 'Malo dobrih ljudi i kreator 'Zapadnog krila' iza sebe ima poduži popis ljubavnih veza sa slavnim damama, uključujući i glumice Kristin Davis i Kristin Chenowethe, a trenutno snima biografski film 'Being The Ricardos' sa Nicole Kidman i Javierom Bardemom.