kuma iris livaje

Ona nije mogla proći nezapaženo: Tko je lijepa bivša misica u koju su svi gledali u stožeru SDP-a?

18.04.2024 u 21:28

Bionic
Reading

Lana Pavić privlačila je pozornost u efektnom stajlingu, ali i zbog činjenice da igra bitnu ulogu u stranci Ivice Puljka

Lana Pavić privlačila je pozornost u ružičastoj modnoj kombinaciji u izbornom stožeru SDP-a u srijedu navečer, a riječ je o dopredsjednici stranke Centar.

Lijepa 44-godišnja novinarka, bivša misica i loto djevojka zablistala je u elegantnom spoju plave košulje i sakoa s pripadajućim hlačama u jarkoj ružičastoj nijansi.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Pavić je nedavno došla u fokus javnosti pojavljivanjem na prosvjedu protiv HDZ-a, koji se održao krajem ožujka. Na njemu je bila jedna od glavnih govornika te također privlačile poglede u elegantnoj kombinaciji plavog sakoa, hlača i ružičaste bluze.

Lana Pavić uz to je i poduzetnica, rođakinja Marijane Puljak i vjenčana kuma Iris Livaje, kojoj je stajala uz bok kraj oltara prilikom prošlogodišnje udaje za igrača Hajduka Marka Livaju.

Lana Pavić Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev

Isto tako, Iris Livaja bila je njena kuma prilikom udaje za Marka Kožula, s kojim ima kćer Iris Luciju i sina Marka Aurelija, a iz ranijeg braka s Branimirom Brkljačom ima 17-godišnjakinju Laru Bornu.