'mi amor'

On je njezina snaga: Salma Hayek čestitala rođendan najvažnijem muškarcu

28.05.2023 u 19:39

Bionic
Reading

'Happy birthday mi amor, you are my sunshine, my warmth, my light, my strength, my joy, my love', napisala je slavna glumica ispod fotografije na kojoj ljubi supruga u obraz.

Podsjetimo, Salma Hayek je dugo čekala na "onog pravog", a onda joj se sve posložilo u 39. godini života, o čemu rado govori u intervjuima.

"Voljela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nisam trebala. Jednostavno postaneš očajan i počneš vidjeti divne stvari na lošim dečkima. No, voljela bih da sam si mogla reći da ohladim malo. Trebala sam reći: 'Ne brini, upoznat ćeš savršenog supruga koji će te obožavati. Poštedila bih se mnogih životnih drama", otkrila je Salma Hayek svojedobno za Allure.

  • +4
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Svog budućeg supruga, francuskog milijardera i čelnog čovjeka Keringa, druge najveće luksuzne kompanije, koja u svojem portfoliju drži brendove poput Guccija, Balencijage, Yves Sainta Laurenta i mnogih drugih - Francoisa Henrija-Pinaulta - Salma je upoznala još 29. travnja 2006. u Veneciji, na otvorenju palače Grassi.

Već 2007. par je dobio svoje prvo i jedino zajedničko dijete, kćerkicu Valentinu Palomu, a sudbonosno "Da" izrekli su tri godine od prvog susreta, 14 veljače 2009. godine.