KOSA ĆE NARASTI

Omiljeni lovac ima novu frizuru: 'Zna i Dean Kotiga tko je najbolji brico u gradu'

14.06.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Svojim objavama na društvenim mrežama jedan od lovaca iz kviza 'Potjera', oduševljava svoje pratitelje, a njegovi duhoviti komentari prepričavaju se danima. Evo što je novo u njegovom životu...

'Pita me lik kako, rekoh mu da mi je svejedno i da neka radi šta hoće, lik doslovno shvatio i na kraju mi neke tri crte napravio al' neka, lik je super i jednom se živi. Vidjet ćemo što će narod reći.'

Stoji to ispod objave na Twitteru koju je napisao Dean Kotiga, omiljeno televizijsko lice, popularni lovac iz kviza 'Potjera', objavivši uz to svoju najnoviju fotografiju, snimljenu netom nakon izlaska iz frizerskog salona. Kosa Deana Kotige nije mijenjala dužinu, ali je dobila izbrijane tri crte.

Inače, Kotiga je na šišanju bio kod Aymana, frizera koji je upravo u Hrvatskoj, sa svojom obitelji, pronašao sigurnost i zaštitu te na kraju otvorio brijačnicu.

Kako stoji na Twitter profilu međunarodne humanitarne zajednice, točnije Isusovačke službe za izbjeglice, riječ je o 23-godišnjem Aymanu, migrantu iz Egipta, koji se odlično integrirao u Zagrebu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
  • +3
Dean Kotiga Izvor: Pixsell / Autor: Nina Djurdjevic/PIXSELL