MARTIN POSAVEC

Omiljeni frizer Franke Batelić prihvatio se izazova da ošiša nestašnog dvogodišnjaka

26.03.2022 u 14:24

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Franka Batelić je otkrila kako je dužu kosicu svog dvogodišnjeg sinčića Viktora odlučila malo skratiti, a povjerenje je dala svom dugogodišnjem frizeru

Iako se i dalje pridržava onog što je sama sebi rekla, da lice svog jedinca Viktora neće pokazivati po društvenim mrežama, pjevačica Franka Batelić ipak ne može odoljeti a da ne objavi, barem s leđa, neodoljivog mališana. Sada je otkrila na Instagramu kako se odlučila skratiti tamnu kosicu, koju je, od njegovog rođenja, pomalo puštala.

Povjerenje da uzme škare u ruke i nemirnog dječačić ošiša, Franka je dala svom dugogodišnjem frizeru Martinu Posavcu, a kako bi Viktor Ćorluka bio miran zabavljalo ga se sa svih strana.

Maleni Viktor kruna je ljubavi Franke Batelić i bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke, a rođen je na samom početku 2020. godine, 5. siječnja i to u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX

Franka ne krije koliko joj se život promijenio otkako je postala majka, a tročlana obitelj, nakon Ćorlukinog umirovljenja, sada napokon uživa u najljepšim trenucima.