SRETNA MAMA

Franka Batelić objavila preslatki prizor s Ćorlukom i sinom Viktorom: 'Proljeće u parku'

22.03.2022 u 09:10

Bionic
Reading

Pjevačica je bila pobjednica 'Plesa sa zvijezdama' 2009. godine, a danas je gledatelji mogu pratiti kao članicu žirija tog popularnog showa na Novoj TV. Svoje slobodne i sretne trenutke Franka Batelić provodi u krugu najmilijih, a neke od njih odlučila je podijeliti s ostatkom svijeta

Franka Batelić ovih dana privlači pažnju svojim stajlingom i bujnom kosom iz zadnje emisije showa na Novoj TV. Na Instagramu je podijelila prizor iz zagrebačkog parka pa smo mogli vidjeti kako se Vedran Ćorluk zabavlja i igra sa sinom Viktorom.

Vedran je njihovog dječaka pogurivao na ljuljački, a pjevačica je taj preslatki prizor opisala kao 'proljeće u parku'. Inače, na Dan očeva Ćorluki je uputila posebnu čestitku. 'Sretan Dan očeva', poručila je i tagirala ga, a na fotografiji se taj put našao netko drugi. 'Tvoj prvi sin je gospodin koji zna kako treba sjediti u vožnji', našalila se snimkom njihovog ljubimca Oscara u automobilu.

''Ples sa zvijezdama' definitivno mi je jedan od najdražih TV formata. Bila sam u njemu, natjecala sam se, iskusila koja količina rada, znoja, žuljeva i napora stoji iza svake otplesane natjecateljske koreografije! Ljubav prema tom showu, koji je puno više od TV emisije, bila je prevaga u odluci da prihvatim poziv! Odlučila sam da ću biti pravedna i poticajna prema natjecateljima, s konstruktivnim komentarima', izjavila je ranije za Jutarnji list.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX