OPTIMIZAM PRIJE SVEGA

Oliver Mlakar: 'Treba se strpjeti mjesec-dva, pa ćemo se opet grliti i ljubiti i ići u kafiće'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Legendarni voditelj i urednik, čijih se kvizova poput Kviskoteke i Kola sreće još sjećaju tisuće gledatelja, poput mnogih građana u izolaciji je, a iz nje izlazi samo kad treba do trgovine. Otkrio je kako mu prolaze dani koje provodi sa suprugom s kojom se skrasio u okolici Samobora

Velik dio svijeta već dulje vrijeme funkcionira u posve novim uvjetima. Zbog pandemije koronavirusa život se svima okrenuo i dok jednima to pada izrazito teško, drugi su se pomirili sa sudbinom. Poznati hrvatski TV voditelj i spiker Oliver Mlakar izolaciju zbog koronavirusa provodi u kući kod Samobora u kojoj živi od 1993. godine. Život na selu, ranije je izjavio, svima bi preporučio.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

'Oko kuće uvijek ima nekog posla da se raducka. Malo se sa životinjicama družim, imam psića i malo gledam televiziju rekao je Mlakar za Avaz. Kako je sada u zasluženoj mirovini u koju je otišao nakon višedesetljetnog predanog rada na televiziji, poručuje da ga 'mjere' ne pogađaju toliko.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Iskreno preporučujem da se ostane kod kuća jer to je jedini način da se spasimo. Pogledajte šta se dešava u Italiji, Francuskoj, Španiji, SAD... Na stotine ljudi umire bezveze, samo zato što nisu disciplinirani. Treba se strpjeti mjesec-dva, pa ćemo se opet grliti i ljubiti i ići u kafiće. Treba biti odgovoran, to je najmanje što se može učiniti. To ne boli', kazao je Oliver Mlakar.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!