O LJUBAVI I PROŠLOSTI

Oliver Mlakar: ‘Nikad nisam popustio brojnim ljubavnim ponudama, uvijek je postojala samo Dunja'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Legendarni i prema mnogima nezamjenjiv televizijski voditelj Oliver Mlakar po prvi je puta u intervjuu progovorio o ljubavnim ponudama koje je za vrijeme karijere dobivao, kako se nosio s njima i zašto je za njega postojala samo voljena Dunja

Legendarni TV voditelj kojeg se javnost s radošću sjeća po popularnim kvizovima 'Kolo sreće' i 'Kviskoteka' rijetko se pojavljuje u javnosti, a i rijetko istupa u medijima, zato je njegov posljednji intervju izazvao toliko pažnje. Iako o obitelji, supruzi i ljubavi gotovo nikada nije pričao, Oliver Mlakar u 84. godini života prisjetio se svakakvih anegdota koje su ga za vrijeme staža na HRT-u zadesile.

Za portal Slobodna Dalmacija Mlakar je otvoreno kazao da je ljubavnih ponuda bilo na pretek, ali on je uvijek volio i gledao svoju suprugu Dunju.

‘Ma bilo je tih ljubavnih ponuda, stizale su preko porukica ostavljenih na radnom stolu. Dolazile su telefonom, preko prijatelja, kolega. Ali nije tu bilo kruha, uvijek je bila i postojala samo moja Dunja. Sve te ponude, sve je to bilo u stilu – uzalud vam trud svirači. Bio sam čvrstog karaktera, neumoljiv. I tada i sada svoju sam obitelj čuvao kao kap vode na dlanu. Veliku popularnost nikada nisam koristio, ni tada ni sada. Ali, jesam, osjećao sam je’, kazao je Oliver.

Oliver Mlakar

Oliver Mlakar

Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Ipak, šarmantni voditelj kojeg i danas svi obožavaju priznaje da je na jednom mjestu ipak iskorištavao svoju popularnost.

‘Jedino sam, ma i danas je tako, popuštao kod mesara, eto možda bih uvijek dobivao bolji komad mesa. Tome se nikada neću protiviti.’

Oliver Mlakar sa suprugom Dunjom

Oliver Mlakar sa suprugom Dunjom

Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Živuća televizijska legenda i omiljeni voditelj u sretnom je braku sa suprugom Dunjom preko 50 godina. Upoznali su se na početku njegove televizijske karijere u biblioteci Radio Zagreba. Odgojen je po 'staroj školi', stoga se uvijek prema svojoj dragoj ponašao džentlmenski.

Tajna njihovog dugovječnog braka je, kako je Oliver jednom prilikom rekao, međusobno poštovanje i uvažavanje te nesebičnost.

Oliver Mlakar

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!