MAZANJE OČIJU

Sve što smo gledali bio je show za mase: Melania Trump oduvijek je brižna supruga, a njeni izljevi bijesa u javnosti bili su obična varka

01.02.2021 u 12:41

Bionic
Reading

Svi oni koji su proteklih godina žalili Melaniju Trump, smatrajući je jednom u nizu žrtava Trumpove političke igre, sada bi mogli promijeniti mišljenje. Bivša suradnica lijepe Slovenke otkrila je pravu istinu o odnosu bivšeg predsjednika i prve dame

Svaki put kada bi se Melania Trump javno oglušila na želje svoga supruga Donalda Trumpa ili ga javno ponizila svijet je brujao o njenom buntovnom činu, a mediji su nagađali čime li je predsjednik naljutio prvu damu.

Sjetimo se samo trenutka kada je Melania odbila primiti Trumpa za ruku ili kada se jednostavno odšetala do auta nakon što je predsjednički par trebao posljednji put pozirati fotografima prije odlaska u svoju rezidenciju Mar-a-Lago.

Svaki put Melania bi imala isforsiran, gotovo umjetan osmijeh na licu, zbog čega su nastale brojne šale i mimovi na njen račun. 'Melania, trepni dvaput ako trebaš pomoć' - najpoznatiji je mim koji cirkulira Twitterom i Instagramom.

Mnogi su je u tim trenucima žalili te mislili kako lijepa Slovenka sve to čini zarad boljitka svog supruga i njegove političke karijere, no njena bivša prijateljica i savjetnica Stephanie Winston Wolkoff tvrdi kako je sve to zapravo igrokaz bivšeg predsjednika i prve dame, za koji su sami smislili scenarij.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Winston Wolkoff tvrdi kako je Melania zapravo brižna supruga puna podrške za svog supruga te da taj dio ni u jednom trenutku nije glumila. No glumila je izljeve bijesa i neposluh, koje je javnost imala prilike vidjeti u nekoliko navrata, a sve kako bi zadržala oči javnosti uperene u nju i predsjednika.

Svima koji su se nadali da će Melania ostaviti Trumpa ubrzo nakon odlaska iz Bijele kuće njena bivša suradnica poručuje: 'Zaboravite!' To nikada nije, tvrdi, bio njen plan.

Winston Wolkoff je za podcast Hollywood Life objasnila zašto je bivša prva dama povremeno radila ovakve stvari.

'Mislila sam da je Melania drugačija od ostalih. Nije, ali vjerovala sam, baš kao što su ljudi vjerovali Donaldu kada bi im iznova ponavljao iste stvari... Morala sam na teži način naučiti da je ona Trump', rekla je bivša Melanijina savjetnica.

Dapače, Melania je, tvrdi Winston Wolkoff, zaslužna za Donaldov publicitet i uspjeh.

'Vjerujem da je njihov način da jedno drugome pokažu da im je stalo to što Melania govori Trumpu kako je predivan i odličan. Ona je uvijek bila njegov prvi poziv, uvijek! Bez obzira gdje se nalazila. I prva stvar koju bi joj rekao kada bi je nazvao bilo je: 'Hej draga, kakav sam bio?' Kao da želi njeno odobrenje', dodala je Winston Wolkoff.

'Ona mu uvijek kaže kako stvari stoje, ali se također pobrine da ga uzdigne i prihvati ono što on radi, jer ona je takva. Nisam to ranije primjećivala, ali kada uhvatite njihove poglede i vidite to zavođenje očima, mislim da to puno toga govori', rekla je Winston Wolkoff.

Trenutke u kojima se u javnosti prema Donaldu ponijela hladnokrvno Winston Wolkoff naziva 'distrakcijama'. 'Baci svjetlo na njihov odnos kako ne biste vidjeli ono što se stvarno događa sa strane', objašnjava to slikovito bivša Melanijina savjetnica.

No postavlja se pitanje - ako predsjednik i prva dama predstavljaju skladnu cjelinu, zašto bi se Melania željela na ovaj način distancirati od Trumpa? Ono što znamo je da je bivši predsjednički par i više nego sretan u svom ljetnikovcu na Floridi, a oni koji su lijepu Slovenku sve ove godine smatrali žrtvom trebali bi još jednom preispitati svoje mišljenje o njihovom odnosu.