NAKON MOŽDANOG UDARA

Oglasila se Tihana Harapin Zalepugin i otkrila stanje Saše Zalepugina: 'Samo da progleda, da se digne na noge...'

17.10.2022 u 13:11

Bionic
Reading

Za nekadašnju manekenku i modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin ovo su uistinu najteži trenuci u životu, nakon što je njezin suprug, legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin, jučer ujutro doživio moždani udar te je trenutačno u induciranoj komi

Nakon što je u nedjelju ujutro doživio moždani udar, nakon čega je smješten u KBC Zagreb, među građanima najpoznatiji kao Rebro, legendarni televizijski voditelj, 91-godišnji Saša Zalepugin stavljen je u induciranu komu, a njegovo stanje i dalje je neizvjesno. Za njegovu suprugu i najveću ljubav u životu, modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin, ovo je najveći šok u životu.

Iako joj je iznimno teško, za RTL.hr je ipak smogla snage i progovorila o suprugovom stanju. 'Ništa mu dosad nije bilo, bio je zdrav kao dren. Pronašla sam ga u nedjelju ujutro. Pao je i u trenutku kada sam ga našla još je uvijek bio svjestan sveg.a Odmah sam nazvala Hitnu pomoć i moram to pohvaliti, došli su u roku od deset minuta. Ne znam kada mi je bilo gore, ali najgore mi je to kada vidim našeg psića, koji pred vratima čeka da se vrati. To kada vidim, bude mi još gore. Samo da progleda, da se digne na noge...', rekla je kroz suze Tihana Harapin Zalepugin.

U cijeloj je situaciji, kaže, spašava to što ovog tjedna ima jako puno posla, pa je time odagnala tjeskobu i crne misli. Od velike su joj pomoći i 'divni ljudi koje ima oko sebe'.

  • +10
Saša Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

Inače, Saša i Tihana u braku su trideset godina, a upoznali su se još 1975. na Hvaru, gdje je ona radila kao manekenka, a Zalepugin kao režiser i koreograf modnih revija. Ljubav se dogodila nakon punih 13 godina poznanstva. Te 1988. susreli su se u Zagrebu, u jednom restoranu, a sve je, rekla je svojedobno Tihana, izgledalo kao na filmu.

'Ljudi, živite dok možete, stvarno nismo svjesni koliko je život vrijedan dok nas ovako nešto ne klopi po glavi', rekla je Tihana Harapin Zalepugin.