LEGENDARNI VODITELJ

Saša Zalepugin doživio moždani udar i zadržan na liječenju u KBC-u Rebro

16.10.2022 u 20:31

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja i urednika iz vremena bivše države ove nedjelje doživio je moždani udar i trenutačno se nalazi u jedinici intenzivne njege u zagrebačkom KBC-u Rebro

Tužnu vijest za Večernji list potvrdila je Sašina dugogodišnja supruga, bivša manekenka i vlasnica modne agencije Talia Model, Tihana Harapin Zalepugin.

Uvjerena je kako će liječnici, ali i njezin Saša (91), dobiti ovu bitku. Prije doživljenog moždanog udara, kako je otkrila, ništa nije ukazivalo na to da sa zdravljem njezinog supruga nešto nije kako treba, sve dok se odjednom nije srušio, a kako bi olakšali oporavak liječnici su ga stavili u induciranu komu.

  • +10
Saša Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

Svi koji ga poznaju reći će kako je, iako u poznim godinama, čitavo vrijeme bio izuzetno vitalan, redovito je ispijao kavice u Charlieju, a HRT ga je nedavno ponosno najavio i u svojoj emisiji ‘Zlatna liga’.

Na tužnu vijest, Sašina životna suputnica osvrnula se i na Facebooku.

'Saša i ja smo se predugo čekali i tražili da bismo nepromišljenom glupošću izgubili ono što napokon imamo. Da, osim ljubavi za uspješan suživot treba strpljenja, usklađivanja, popuštanja, kompromisnih trenutaka – ali ništa nije teško ili nemoguće kad su ljudi svjesni toga kakvu osobu napokon imaju uz sebe. Zaista smo dva bića koja su pronašla svoju drugu polovicu', u intervjuu za tportal krajem prošle godine priznala je Tihana.