DRUŽENJE U ZABAVNOM PARKU

Brojna poznata lica nisu propustila modnu reviju Snježane Schillinger, a kao i uvijek, pozornost je plijenila Leonarda Lončar

25.05.2022 u 11:38

Bionic
Reading

Poduzetnica Snježana Schillinger sinoć je u zabavnom parku na Prisavlju okupila brojna poznata domaća lica koja nisu željela propustiti modnu reviju njezina brenda Duchess. Među okupljenima je bila i dizajnerica Leonarda Lončar, bivša supruga Zvonimira Bobana

U nude dugoj haljini širokih krojeva, otkačenim bijelim cipelama s debelom petom i povezom oko gležnja te slamnatim smeđim šeširićem uz koji je kombinirala crveni ruž, svoj zaštitni znak, Leonarda Lončar ukrala je poglede na sinoć održanoj reviji brenda Duchess.

Leonarda je bila sjajno raspoložena te nije krila da joj proljetna događanja u Zagrebu itekako gode.

Revija je održana u zabavnom parku na Prisavlju, a ovogodišnju proljetno/ljetnu kolekciju obilježile su duge satenske haljine svih tonova ljubičaste boje, kao i nešto klasičniji mini modeli za one odvažnije.

  • +12
Modna revija Duchess Fashion Show S22 Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski

Na reviji su osim toga viđene mlada pjevačica Kim Verson, bivše misice Antea Kodžoman i Maja Cvjetković, Sandi Cenov, Ivana Delač, Alka Vuica i HRT-ovka Tončica Čeljuska.