NA INSTAGRAMU

Uoči 71. rođendana Tihana Harapin Zalepugin pokazala nevjerojatnu figuru, pa dobila kompliment: 'Prve noge hrvatske mode'

29.08.2022 u 17:10

Bionic
Reading

Poznata modna agentica Tihana Harapin Zalepugin na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s mora, na kojoj pozira u bijeloj dužoj majici dugih rukava koja je otkrila njezine duge i vitke noge, za što je dobila pregršt komplimenata

'Prve noge hrvatske mode', napisao je Saša Joka ispod fotografije koju je na svom Instagram profilu objavila naša najpoznatija modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, i nije pogriješio.

Odjevena u bijelu pamučnu majicu dugih rukava, Tihana Harapin Zalepugin pozirala je na moru, pogleda već uobičajeno skrivenog iza trendi sunčanih naočala. A sama majica, koja taman strateški prekriva stražnjicu, istaknula je njezine duge i vitke noge, kojima se modna agentica može hvaliti i u osmom desetljeću života.

Noge je dodatno izdužila trendi crvenim natikačama na petu, a uz fotografiju je tek napisala. 'Uoči mog 71. rođendana!'

Inače, Tihana Harapin Zalepugin u mladosti se i sama bavila manekenstvom, a onda je odlučila i sama pronalaziti nova lica u modnom svijetu. Upravo je ona zaslužna za karijere neke od naših najpoznatijih manekenki, s kojima ima blizak i prijateljski odnos.

  • +2
Tihana Harapin Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX