sVA JE BLISTALA

Odlično joj pristaje: Indira Levak u jednom od svojih elegantnijih izdanja

21.12.2018 u 14:44

Bionic
Reading

Pjevačica na najbolji mogući način privodi kraju ovu uspješnu godinu. Uz mnogobrojne koncerte i projekte u kojima sudjeluje, stigla je snimiti i spot za pjesmu 'Nisam spavala'. Publici, prijateljima i medijima predstavila ga je na zagrebačkom koncertu gdje je izvodila pjesme s albuma 'Valkira', a izgledala je bolje no ikad

Indiru Levak naviknuli smo gledati u raznim odjevnim kombinacijama, najčešće onim scenskim. No sad se pojavila u jednom od elegantnijih izdanja. U crnoj haljini na jedno rame s dramatičnim detaljem volana na rukavu, izgledala je kao filmska diva na promociji novog video spota.

Indira se u svom najnovijem video spotu poigrala zanimljivim stajlingom koji je osmislio Penna Atelier, a perikama nas vratila u neka prošla vremena iz kojih posebno pamtimo Indiru kao dugokosu crnku.

'Budući da zaista već danima ne spavam zbog brojnih nastupa i putovanja od mjesta do mjesta, ova pjesma je zapravo autobiografska, a u spotu smo pokazali kako izgledaju ženska druženja koja ne mogu proći bez grljenja plišanih medeka!' ispričala je kroz smijeh.

Izvor: Društvene mreže
Indira Forza Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Miloš Stokić