DOČEKALA SVOJE VRIJEME

I Indira Levak ima dobar adut: Pokazala je zamamni dekolte

24.09.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Nekadašnji zaštitni znak grupe Colonia, danas upješna solo pjevačica, poznata po svojoj nepresušnoj energiji i pozitivi prošlog vikenda je predstavila svoj prvi samostalni album 'Valkira'. Indira Levak proslavila je tada i 45. rođendan i izjavila je da su 40-e najbolje godine za ženu. U njezinom slučaju to svakako stoji

Ovoj glazbenici godine dobro pristaju, a svake sljedeće izgleda sve bolje. Indira Levak redovito vježba, zdravo se hrani i pazi da ima dosta sna, a za unutarnje zadovoljstvo i sreću zaslužan je i skladan obiteljski život sa suprugom Miroslavom Levakom. Na najnovijoj fotografiji koju je objavila na Instagramu izbacila je dekolte u zanimljivoj boho kreaciji.

Pjevačica je prije 13 godina preko noći osvanula s novim, bujnijim poprsjem, a svoj novi je komentiralakroz šalu. 'Za moje bujne grudi zaslužan je moj suprug. Dobra masaža i njegove čvrste muške ruke jednostavno su ih morale podići. To je recept za sve žene koje žele povećati grudi', izjavila je tada u vrijeme brakas bivšim suprugom Narcisom.

'Mislim da nikada nisam bila zadovoljnija u svojoj koži. Zadovoljstvo dolazi iznutra i stvarno guštam', izjavila je ranije za tportal.

Pored uspješne glazbene karijere, Indira Levak se već neko vrijeme bavi dizajniranjem namještaja, svojoj drugoj ljubavi, u koju se upustila sa suprugom. Prvo je dizajnirala vrtnu garnituru za svoju terasu. Garniturom su bili oduševljeni i njihovi prijatelji pa je počelo stizati sve više upita. Svojim je namještajem opremila više terasa restorana i barova.

  • +12
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL