S KRŠĆANSKOM MASKOM

Odbrojava dane do poroda: Marija Husar Rimac nikad nije krila koliko joj znači vjera

27.01.2021 u 17:22

Bionic
Reading

Glazbenica Marija Husar Rimac, nekadašnja članica 'all girl' benda Divas, broji sitno do poroda, a posljednje trudničke dane provela je u studiju Matije Dedića

Iako je u visokom stupnju trudnoće, Marija Husar Rimac ne miruje, a njezin je kolega Matija Dedić na svom Facebook profilu otkrio da pjevačica još uvijek radi punom parom.

Fotografiju iz studija s pjevačicom objavio je na svojem Facebook profilu naš hvaljeni glazbenik, sin Arsena Dedića i Gabi Novak.

Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove :)

Objavljuje Matija DedicUtorak, 26. siječnja 2021.

'Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove', napisao je pored fotografije na kojoj pozira s Marijom te dodao kako se osjeća blaženo.

Marija Husar Rimac pozira držeći se za trbuh, a mnogima nije promaknula zaštitna maska koju je bivša Divasica imala na licu.

Pjevačica se naime zaštitila od koronavirusa maskom s kršćanskim motivom, likom Majke Božije.

Baby shower Marije Husar Rimac Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Marija ne krije da je velika vjernica te da joj vjera puno znači, pa je i svoje prirodno začeće u 46. godini nazvala darom od Boga.

Inače, prinovi u obitelji jako se vesele i Marijin suprug Vjeko te šestogodišnji sin Ivan. Nedavno je pak, poznata Zagrepčanka za svoje bliske prijateljice, među kojima i vjenčanu kumu Ninu Badrić, organizirala sve popularniji baby shower na kojem se prigodno daruje dijete koje se treba uskoro roditi.

'Od prvog trena pri samoj pomisli da iščekujem dijete presretna sam jer je to za mene i moju obitelj veliko Božje čudo. Redovito uzimam vitamine i dva puta odlazim na treninge za trudnice. Što se tiče uređenja sobice za malenog, maksimalno ćemo iskoristiti Ivanove stvari, recimo kolica, kinderbet i veće stvari, a s robicom ću se izguštirati i krenuti u poveći šoping', otkrila je Marija u ranijem intervjuu za tportal.