CANSU DERE

Od potresa nitko nije čuo za nju: Raste zabrinutost zbog nestanka omiljene turske glumice, zvijezde serije 'Ezel'

14.02.2023 u 11:23

Bionic
Reading

Budući da se već pet dana nije oglasila na društvenim mrežama, a nitko je nije ni vidio ni čuo od razornog potresa u Turskoj, javnost ne prestaje brinuti zbog omiljene glumice Cansu Dere, koju su i hrvatski gledatelji dobro upamtili

Kako pišu razni turski mediji, glumica i zvijezda turske hit serije 'Ezel', Cansu Dere, nestala je nakon tamošnjeg razornog potresa te se za njom i dalje traga. Dodatnu zabrinutost pojačalo je i njezino nejavljanje na društvenim mrežama, zbog čega su u strahu i njezini obožavatelji te na svaki način pokušavaju doći barem do neke informacije o njoj.

Ono što se da zaključiti iz tamošnjih medijskih napisa je da se njezina kuća navodno nalazi u samom epicentru potresa, a ako je vjerovati riječima turskog novinara Birsena Altuntasa, Dere pomaže građanima koji žive u područjima pogođenima potresom s Disneyjem + i Foxom.

Ipak, ta informacija nije ni najmanje umanjila zabrinutost najvjernijih obožavatelja te sumnjaju u sve to upravo zbog činjenice da se do sada nije oglasila ni na društvenim mrežama ni u javnosti. Njezini kolege odmah su nakon potresa reagirali i zatražili u ime Turske pomoć upravo putem društvenih mreža, no lijepo glumice nije se našlo među njima.

Nikakve informacije o njoj nisu dale vlasti, kao ni njezina obitelj, zbog čega ne treba čuditi da su se društvenim mrežama već počele širiti glasine da je mrtva.

  • +12
Cansu Dere Izvor: Profimedia / Autor: Jose Oliva / Jose Oliva / Zuma Press / Profimedia

43-godišnja Dere rođena je u Ankari, a njezin otac emigrirao je iz Bugarske. Nakon diplome počela se baviti manekenstvom, bila je Miss Turske, a upravo ta titula otvorila joj je vrata glumačkog svijeta. Prvu ulogu dobila je 2004. u seriji 'Metropalas', a onda su se krenule nizati prilike.

Proslavila se glavnom ulogom u hit seriji 'Sila', a glumila je i u svjetskom hitu 'Sulejman Veličanstveni', kao i u seriji 'Ezel'.