NIJE IM BILO SUĐENO!

Zvijezda serije 'Očev izbor' ponovno se razvela i to od istog čovjeka – dovoljno je bilo svega jedno ročište

18.01.2023 u 13:16

Bionic
Reading

Glasovita turska glumica Nur Fettahoğlu tijekom godina se prometnula u najveće zvijezde svoje zemlje. Lijepa Nur spada među najplaćenije glumice Turske, a nakon što je stekla svjetsku slavu u seriji 'Sulejman Veličanstveni', hrvatski je gledatelji imaju prilike pratiti u novoj sjajnoj ulozi - onoj požrtvovne majke u seriji 'Očev izbor' koja se emitira na RTL-u

Ulogu Ede, majke životno ugroženog dječaka Deniza, glumica Nur Fettahoğlu i ovoga je puta odigrala bez pogreške i s puno suosjećanja. Svoj lik strastvene, pragmatične žene, koja je u isto vrijeme požrtvovna prema svom sinu, ali i opasna prema svojim neprijateljima, vješto je izgradila i samo 'zapečatila' svoje mjesto u Turskoj. Nur Fettahoğlu danas je jedna od najplaćenijih turskih zvijezda i godišnje na račun spremi nekoliko milijuna dolara.

Osim što zarađuje od brojnih glumačkih projekata, Nur zarađuje i od unosnih marketinških suradnji, zahvaljujući čemu živi u luksuzu o kojem je kao djevojčica mogla samo sanjati. Nur Fettahoğlu rođena je u Njemačkoj, u obitelji migranata, kao najstarije od petero djece.

Njezina majka Fatma porijeklom je s Kosova, dok je otac Sinan Fettahoğlu iz Turske. Kada je došlo vrijeme da donesu odluku o njezinoj budućnosti, roditelji su je poslali u Tursku na fakultetu. Modni dizajn studirala je u Istanbulu, no život ju je odveo u drugom smjeru.

Nur Fettahoğlu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Iako je fakultet završila, prvo se zaposlila u banci, a potom i na turskom kanalu Sky gdje je bila voditeljica financijskih vijesti. Logičan slijed bio je njezin ulazak u glumačke vode. Nakon uloge u filmu 'Dolina vukova: Palestina' Nur je dobila ponudu koja joj je promijenila život, onu sultanije Mahidevran u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. S kolegom Halitom Ergençom sjajno je kliknula na prvu, a sada su suradnju nastavili i u novoj seriji 'Očev izbor' koja se prikazuje na RTL-u.

No, dok joj je na poslovnom planu doslovce sve cvjetalo, privatni život joj je itekako patio. Još dok je snimala 'Sulejmana Veličanstvenog' razvela se od prvog supruga, brokera Murata Aysana. Tada je pričala:

'S Muratom sam ostala u korektnim odnosima, od njega sam tražila samo da zadržim njegovo prezime.'

A iako je tražila da ostavi njegovo prezime, na što se on nije bunio, Nur je na kraju ipak vratila svoje djevojačko. U međuvremenu je završila i u drugom braku. 2013. udala se za poduzetnika Leventa Veziroğlua, a brak je potrajao svega dvije godine. U trenutku kada je ostala trudna, par se odlučio razvesti. Ipak, nakon što je rođena njihova kći Elisa, Nur i Levent donijeli su odluku - braku će dati drugu šansu.

No, ni to nije bilo dugog vijeka, iako su ovoga puta izdržali čak pet godina, nakon čega su se odlučili razvesti drugi put. Bilo je dovoljno svega jedno ročište na istanbulskom obiteljskom sudu da par okonča svoj turbulentni brak, bez ikakve drame i ružnih emocija, a da su ostali u dobrim odnosima, govori i da su nakon razvoda snimljeni na zajedničkom ljetovanju s kćerkicom.