zarazio se na snimanju

Od posljedica korone: Preminuo glumac Nenad Nenadović kojeg publika pamti po ulogama u Bošku Buhi i 'Povratku otpisanih'

23.09.2021 u 11:32

Bionic
Reading

Srpski glumac preminuo je u srijedu navečer od posljedica koronavirusa u 57. godini. Prije nekoliko dana hospitaliziran u beogradskoj bolnici Batajnica zbog zaraze Covidom-19

Iz njegovog kazališta Boško Buha prije nekoliko dana potvrđeno je da je hospitaliziran. Nenadović se, kako su tada naveli, najvjerojatnije zarazio na jednom od snimanja, donosi Nova.rs.

Srpski umjetnik Nenad Nenadović rođen je u Beogradu 20. listopada 1964. godine. Glumom se počeo baviti kao dječak, a prvu ulogu dobio je kao dječak kada je zaigrao u 'Vagi za tačno merenje', a nakon toga je utjelovio Moljca u kultnoj seriji 'Povratak otpisanih'. Mnogi će ga se sjetiti i po ulozi u legenardnom filmu 'Boško Buha' u kojem je igrao Laleta.

Radio je i na televiziji te je vodio emisije za djecu poput 'Zooteke', 'Pet showa' i 'Fazoni i fore'. Bio je stalni član kazališta Boško Buha te rekorder po broju predstava u 2015. godini - u prvih pet mjeseci odigrao je 77 predstava.

'Po profesiji sam jedinac, ali nisam rastao kao klasičan jedinac, jer je u našoj kući stalno bilo još nekoga – svatko tko je dolazio u Beograd da studira bio je kod nas pa je odatle išao dalje. Tako sam naučio da dijelim i navikao da se stalno s nekim družim. Bio sam jako nemirno dijete, na samoj granici pristojnosti', naveo je glumac u objavi na stranici kazališta. Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i kćeri Janu i Minu.

Izvor: Društvene mreže