sedmo dijete

Očinstvo na pragu 80. rođendana: Robert De Niro podijelio radosnu vijest

09.05.2023 u 19:27

Robert De Niro

Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Bionic
Reading

Glumac Robert De Niro osmi je put objavio ovako radosnu vijest: njegovoj obitelji pridružio se još jedan član! Iako o trudnoći svoje djevojke nije govorio javno, svojim obožavateljima ovu sretnu vijest nije mogao zatajiti

Obitelj Roberta De Nira upravo je postala veća, a glumac je na pragu osamdesete još jedanput dobio priliku osjetiti uzbuđenje širenja obitelji. 79-godišnji glumac potvrdio je za Page Six da je dobio sedmo dijete, no nije ulazio u detalje.

De Niro nije otkrio ni spol, ali ni identitet majke najmlađeg djeteta, iako je njegova djevojka Tiffany Chen nedavno viđena s trudničkim trbuščićem, tako da je poprilično jasno da je upravo ona majka djeteta čije se ime još ne zna.

Upoznali su se na snimanju filma 'The Intern', a godinu nakon zajedno su putovali Španjolskom.

Holivudska glumačka zvijezda postao je tata davne 1971. godine kada je usvojio kćer tadašnje supruge Diahnne Abbott. Uz Abbott postao je otac i sina Raphaela, koji danas ima 46 godina. Osim toga, De Niro ima sinove blizance Aarona i Juliana s bivšom djevojkom Toukie Smith, kao i sina Elliota i kći Helen s bivšom suprugom Grace Hightower.

Ipak, glumac je otkrio da njegova uloga oca nije toliko idilična kao što izgleda. Priznao je da su njegova djeca puna poštovanja prema njemu, no njihov odnos ne odiše slogom te ga ponekad žaloste.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju