maleni mondo

Blanka Vlašić se našalila na račun majčinskih navika: 'Znaš da si majka kada...'

26.04.2023 u 15:26

Bionic
Reading

Splićanka Blanka Vlašić uskoro će proslaviti šest mjeseci sinčića Monda koji je posve promijenio njezin život. Majčinstvo joj uistinu godi, a Blanka je na Instagramu podijelila objavu s kojom će se poistovjetiti mnoge majke diljem svijeta

Blanka Vlašić ne pokazuje svog mališana Monda na Instagramu, ali često pokaže kako zbilja uživa u majčinstvu. Već nekoliko puta pokazala je kako ona i sinčić uživaju u šetnjama po splitskim plažama, a nerijetko i njezin suprug Ruben Van Gucht priušti pratiteljima mali prozor u svijet ove tročlane obitelji koja uživa u čarima roditeljstva.

Iako Blanka Vlašić rijetko dijeli svoja iskustva kao novopečena majka, nedavno se odlučila malo našaliti pokazavši koliko uživa u čarima majčinstva.

'Znaš da si majka kada ćeš s mobitela radije izbrisati aplikaciju svoje banke, nego 587 fotografija svoga djeteta dok spava', piše u objavi koju je Blanka podijelila putem Instagrama. Iskustvo je to u kojem se pronalaze mnoge majke, a uz emoji žene s rukom gore Blanka je pokazala da joj je ovaj osjećaj dobro poznat.

Naša bivša atletičarka i njezin suprug Ruben Van Gucht dugo su skrivali svoju vezu, no u svibnju 2022. godine fotografijama s vjenčanja otkrili su da je sportašica u blaženom stanju.

Sinčić Mondo stigao je na svijet 8. studenog prošle godine, točno na Blankin 39. rođendan i uljepšao njezin dan na najljepši mogući način. Par živi na relaciji Hrvatska - Belgija, a zaposleni otac često odlazi na poslovna putovanja.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: EPA / Autor: SRDJAN SUKI