NITKO IH NIJE NIŠTA PITAO

Obračun je počeo: Kraljevska obitelj uzvratila udarac i izravno optužila Meghan i Harryja

08.12.2022 u 14:24

Bionic
Reading

Nakon što je u bombastičnom Netflixovom dokumentarcu 'Harry & Meghan' jasno dato do znanja kako je kraljevska obitelj odbila komentirati optužbe koje su im uputili vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, izvor blizak palači tvrdi kako ih nitko to nije niti tražio

Nije se dugo čekalo i na prve reakcije, makar ne još službene, koje su u medije stigle iz Buckinghamske palače. Nakon što je svjetlo dana ugledao Netflixov dokumentarac 'Harry & Meghan', u kojem su princ Harry i Meghan Markle uputili teške optužbe na račun Harryjeve obitelji, prema priznanju dobro upućenog izvora, kraljevska obitelj je osupnuta zbog svega iznesenog.

A svojom reakcijom itekako su poljuljali vjerodostojnost Netflixovog dokumentarca. Izvor iz Buckinghamske palače osporio je tvrdnje vojvode i vojvotkinje od Sussexa koji su tvrdili kako je kraljevska obitelj odbila surađivati na njihovom šestodijelnom dokumentarnom serijom.

Jednostavno rečeno - kraljevsku obitelj nitko nije niti pitao za mišljenje, svjesni kako bi to moglo osporiti sve njihove tvrdnje. No, Harry i Meghan odlučili su zaigrati na jedini način koji znaju - bombastičnim napadima.

Tako prva epizoda Netflixovog dokumentarca počinje oštrim napadom na Buckinghamsku palaču s izjavom koja se pojavljuje na ekranu, a u kojoj stoji: 'Članovi kraljevske obitelji odbili su komentirati sadržaj unutar ove serije.' Samo nekoliko sati nakon premijere, kraljevski dužnosnici u Londonu izjavili su kako od njih uopće nije niti tražen komentar.

  • +11
Harry & Meghan Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izvor je bio itekako jasan kada je rekao da ni Buckinghamska, ali ni Kensingtonska palača, kao ni bilo koji drugi član kraljevske obitelji nisu kontaktirani za komentar o sadržaju Netflixove serije, no isto je tako dodao da za sada kralj Charles III ili princ William neće davati nikakve službene komentare oko cijelog slučaja.

Inače, kao dio svog 100 milijuna dolara vrijednog ugovora s Netflixom, Harry i Meghan dali su mnoštvo svojih fotografija i videa iz svoje veze, uključujući i trenutak prosidbe 2017., kao i snimka koju je Harry snimio sam, u VIP salonu aerodroma Heathrow, u trenutku svog 'bijega' u ožujku 2020. godine.

Harry & Meghan | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kralj Charles II zasigurno je uznemiren nakon što ga je njegov mlađi sin u dokumentarcu optužio da ga je 'doslovno odgojila druga obitelj' i to u Africi, gdje je proveo tri mjeseca u svojim kasnim tinejdžerskim godinama, dok se mirio s majčinom smrću. Uz to Harry nekim svojim izjavama daje usgestije kako je Ujedinjeno Kraljevstvo rasistički nastrojeno, te da je njegova domovina više opsjednuta rasom čak i od Amerike.