ZA KRAJ MJESECA

Ma je li ovo moguće? Adele dodala još dva datuma; održat će čak 10 koncerata u Münchenu

06.02.2024 u 12:41

Bionic
Reading

Novi newsletter britanske pjevačice Adele raspametio je sve njezine obožavatelje. U njemu stoji kako će u njezinim hitovima i glazbenim performansama moći uživati ne više u osam koncerata, koji će se kroz kolovoz održati u Münchenu, već u čak deset

Nakon objave u službenom newsletteru, ali i na X profilu slavne pjevačice, da Adele ovog ljeta stiže napokon u Europu, danas je stigla nova vijest. Zbog iznimne potražnje za kartama, dodani su novi datumi.

'Prije nekoliko mjeseci dobila sam poziv za ljetne nastupe. Bila sam zadovoljna svojim nastupima u londonskom Hyde Parku i rezidencijom u Vegasu, tako da nisam imala nikakvih drugih planova...', napisala je Adele na X-u i potom otkrila kako u kolovozu ima čak četiri koncerta u Münchenu.

Dodana su potom četiri nova datuma, na istoj lokaciji, a danas i dodatna dva.

Riječ je o ekskluzivnim koncertima koji će se održati 2., 3., 9. i 10., potom i 14., 16., 23. i 24. te za kraj 30. i 31. kolovoza ove godine i to u Munich Messeu, gdje će nastupati na otvorenom i to u areni koja će biti napravljena ekskluzivno za njezine nastupe.

Adele Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, kupiti ulaznicu i nije sasvim lagan posao. Baš kao što je to bilo u slučaju s Taylor Swift i njezinom Eras turnejom, i za nastupe Adele morat ćete se prvo registrirati, a ukoliko budete među odabranima, dobit ćete priliku da putem posebnog linka, koji će stići na mail, dođete u priliku kupiti ulaznicu za jedan od nastupa.

Registracija, koja ne daje nikakvu garanciju za kupovinu, je otvorena i traje do 5. veljače, a već dan kasnije odabrani će dobiti na mail link za prodaju koja počinje 7. veljače. Sretno!