ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE

Osigurala svoje bogatstvo: Adele od Richa Paula tražila da potpiše predbračni ugovor

17.12.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Kako bi uoči tajnog vjenčanja, o kojem detalji još uvijek nisu poznati, zaštitila svoje nevjerojatno bogatstvo od 220 milijuna dolara, Adele je svom dragom Richu Paulu dala predbračni ugovor koji je morao potpisati

Prema pisanju stranih medija Adele je navodno svom novom suprugu Richu Paulu uvjetovala da mora potpisati predbračni ugovor prije njihovog tajnog vjenčanja, a sve kako bi se osigurala i zaštitila svoje bogatstvo od 220 milijuna dolara.

Kako piše RadarOnline, navodno su upravo bliski prijatelji slavne britanske pjevačice bili ti koji su je potaknuli na to da uopće i razmisli o predbračnom ugovoru. U nevjerojatan iznos od 220 milijuna dolara spada i njezin honorar za koncerte u Las Vegasu, prodaju njezina četiri albuma, ali i puno drugih stvari.

Tu su i brojne kuće, među koje spadaju i one u kojima i živi - imanje vrijedno 11 milijuna dolara u engleskom West Sussexu te ono na Beverly Hillsu u vrijednosti od 10,5 milijuna dolara.

dirljiv trenutak

Adele usred koncerta zagrlila liječnika koji joj je pomogao donijeti sina na svijet

Pogledaj galeriju

Uz njih ima i kuću na Beverly Hillsu koju je 2016. kupila za 9,5 milijuna dolara, dvije kuće u Londonu procijenjene na 14 milijuna dolara, kao i vila Sylvestera Stallonea u zatvorenom naselju u Los Angelesu koju je kupila 2021. za 58 milijuna dolara i na kojoj još uvijek traju renovacije.

Inače, što se tiče braka s Richom Paulom, o tome se jako malo zna. Tek je u nekoliko navrata Adele svog odabranika nazvala suprugom, te je potvrdila da je 'udana žena'.