HELEN MIRREN

Evo što slavna oskarovka misli o svojoj sunarodnjakinji Adele

09.12.2023 u 18:53

Bionic
Reading

Britanke Helen Mirren i Adele bile su među poznatim uzvanicama na događanju u Los Angelesu koje je upriličio magazin Hollywood Reporter posvećen ženama u zabavljačkoj industriji

Helen (78) je pripala čast uručiti nagradu Sherry Lansing Leadership Award, više od desetljeća nakon što je sama primila priznanje te je odala počast pjevačici za njezin filantropski rad koji ne radi na sav glas.

Vlasnici hita 'Someone Like You' slavna oskarovka dala je nagradu na događanju pod nazivom 'Hollywood Reporter's Women in Entertainment'. Pri tome proslavljena glumica nije štedjela riječi hvale na račun svoje sunarodnjakinje koja je danas uživa zvjezdani status. Mirren smatra kako je Adele pjevačica 'stoljeća' te da će je se pamtiti godinama.

  • +3
Adele Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Ona će biti jedna od onih legendarnih glazbenica koje će se pamtiti mnogo, mnogo, mnogo godina. Pjevačica je stoljeća no ovdje odajemo priznanje i njezinim filantropskim zalaganjima jer ona je tihi filantrop i ne radi to bučno ili javno, već tiho i privatno'. Organizatori su bili oduševljeni što je Oscarom nagrađena zvijezda pristala dati nagradu Adele.

SLAVNA OSKAROVKA

Helen Mirren sve je očarala zanimljivom crnom haljinom s bijelim detaljima

Pogledaj galeriju

Nekesa Mumbi Moody i Maer Roshan izjavili su: 'Počašćeni smo što je dobitnica nagrade Sherry Lansing Leadership Award za 2010. predala nagradu ove godine Adele.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Adele je nagrađena brojnim nagradama Grammy i BRIT te je dosad prodala više od 170 milijuna albuma, ali sada su je mediji koji se bave showbusinessom počastili ovim prestižnim priznanjem koje je nazvano po prvoj ženi na čelu holivudskog studija. 'Adele je imala revolucionarnu karijeru koja ju je etablirala kao jednu od najvećih svih vremena: briljantnog tekstopisca, fantastičnu pjevačicu, vrhunsku izvođačicu i umjetnicu čiji talenti nemaju granica. Postavila je standard izvrsnosti ne samo kao izvođačica, već kao izvođačica, točka. Njezina priznanja od višestrukih Grammyja do njezinih Emmyja i Oscara to potvrđuju. Osim toga, koristila se svojom platformom kako bi inspirirala i pomogla drugima. Ona doista zaslužuje ovu nagradu', obrazložili su svoju odluku organizatori.

Inače, ovu su nagradu dosad dobile i bivša zvijezda 'Prijatelja' Jennifer Aniston, talk show legenda Oprah Winfrey i oskarovka Charlize Theron.