HUMORISTIČAN VIDEO

Kultna scena iz 'Prijatelja': Courteney Cox otkrila kako je zapravo nastala urnebesna epizoda s puricom na glavi

10.12.2020 u 14:36

Bionic
Reading

Ples Monice Geller (Courteney Cox) iz kultnog sitcoma ‘Prijatelji’ dogodio se 19. studenog 1998. godine i postao je klasik. Dvadeset godina kasnije, glumica je na Instagramu ponovila legendarnu scenu puricom na glavi

Video koji je osvanuo na službenom Instagram profilu glumice Courtney Cox u rekordnom je roku pregledalo više od 3 milijuna ljudi, a između ostalog pojavio se na brojnim portalima diljem svijeta.

  • +3
Serija 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: Warner / AFP / Profimedia

U videu zvijezda ‘Prijatelja’ rekreira svoju scenu iz kultne serije i to jednu od najpoznatijih - onu s puricom na glavi.

Cox je sada, 20 godina kasnije od nastanka te epizode, odlučila gledateljima dočarati kako zapravo izvesti cijelu stvar. Na glavu je prvo navukla prozirnu foliju, a onda krenula gurati puricu, međutim vikala je kako ne može disati, da je boli te potom tražila i ručnik.

‘Umirem od smijeha’, ‘Ovo je najjače ikada’, ‘Najbolji video iza kulisa ikada’, ‘Mislim da odmah moraš na neki tretman lica nakon što je ta ptica bila na tvojoj glavi’, ‘Legendarno’, samo su neki od brojnih komentara u kojima su se oglasili i neke poznate ličnosti poput kuhara Jaimea Olivera i kolegice Lise Kudrow.

Izvor: Društvene mreže