MATTHEW PERRY

Chandler iz 'Prijatelja': Glumac koji je fanove nedavno iznenadio svojim izgledom, objavio sretnu vijest

27.11.2020 u 08:01

Bionic
Reading

Matthew Perry, poznati glumac koji se proslavio ulogom Chandlera Binga u seriji 'Prijatelji' odlučio je napraviti veliki korak u svojoj vezi

Premda se pisalo kako je slavni glumac u svibnju prekinuo vezu s 29-godišnjom menadžericom Molly Hurwitz, par je te probleme ostavio iza sebe te su se odlučili vjenčati.

Kako je objavio magazin People, Matthew je zaprosio Molly i ona je pristala.

'Zaručio sam se, na svu sreću u vezi sam s najboljom ženom na planetu u ovom trenutku', rekao je poznati glumac.

Iako su u vezi još od 2018. uspjeli su sačuvati svoju vezu daleko od očiju javnosti.

Kako se pisalo, zbog gastrointestinalne operacije, kojoj je bio podvrgnut prije dvije godine, zvijezda serije 'Prijatelji' još uvijek prolazi kroz težak oporavak, a o njegovoj životnoj borbi progovorio je i njegov očuh Keith Morrison

Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Teško je kada su ljudi teško bolesni, imaju operacije i uz sve to brinu hoće li se ili ne uspjeti iz svega izvući. Sve ovo zbližilo je našu obitelj. Bili smo tu za njega da ga izvučemo, a njegov oporavak i dalje traje', rekao je Morrison.

Matthew Perry morao je otići na operaciju nakon što je doživio gastrointestinalnu perforaciju, a koja je, u većini slučajeva, posljedica prekomjernog uživanja u drogama ili alkoholu, a što je bio dio svakodnevnog života omiljenog Chandlera Binga u prošlosti.

Nakon operacije, Perry je proveo čak tri mjeseca u bolnici, a uz njega su bili njegovi najbliži. Među njima je bio i 73-godišnji novinar Keith Morrison, koji se prije 39 godina vjenčao s Perryjevom majkom Suzanne i imaju zajedno šestero djece.