ZAGONETNO PONAŠANJE

Obožavatelji dvoje oko mentalnog zdravlja i situacije koja je zadesila Britney Spears, a sumnju potpiruje i njezina majka

18.04.2019 u 15:27

Bionic
Reading

Histeriju obožavatelja pjevačice Britney Spears oko njezinog mentalnog zdravlja potpiruje svojim zagonetnim ponašanjem na društvenim medijima i njezina majka Lynne

Vijest da se Britney Spears ponovno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje očekivano je pobudila veliko zanimanje njezinih obožavatelja.

Na društvenim mrežama ne prestaju propitkivanja o stvarnim razlozima traženja stručne pomoći, a da službena varijanta možda i ne odgovara istini svojim ponašanjem na Instagramu dala je naslutiti i majka slavne pjevačice.

Lynne Spears je objavila fotografiju žene na koljenima uz poruku 'Kad Božji ratnici padnu na koljena, bitka nije gotova; tek je počela'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

This is “Faith!”

Objavu dijeli Lynne Spears (@lynnespears_rf)

'Zaista se nadam da podržavate Britney u njezinom nastojanju da okonča skrbništvo. Stvarno se nadam da vaš bolesni bivši muž ne čuva negdje vašu kćer protiv njezine volje', jedan je od komentara Britneyinih obožavatelja kojega je njezina majka lajkala.

Svidjeli su joj se i ostali komentari koji pozivaju na preslušavanje 'specijalne hitne epizode' podcasta njezinih obožavatelja 'Britney's Gram', u kojem se tvrdi da je pjevačica u ustanovu za mentalno zdravlje ušla prije nekoliko mjeseci protiv svoje volje.

U podcastu je objavljena govorna poruka pravnika koji tvrdi da je radio na slučaju njezinog skrbništva koje je pripalo njezinom ocu.

'Britney je u mentalnoj ustanovi od sredine siječnja. U pogledu ostanka u ovoj mentalnoj ustanovi, ne postoji neki krajnji datum. Nije željela ići onamo', tvrdi u izjavi navodni odvjetnik.

Američki mediji objavili su kako se pjevačica krajem ožujka dobrovoljno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje, a kao razlog odlaska navedeno je teško zdravstveno stanje njezinog oca s kojim se ona teško nosi.

'Britney nema problema s ovisnošću o alkoholu ili opijatima, jednostavno trenutačno prolazi jednu depresivnu i emocionalno vrlo tešku fazu pa je zatražila pomoć kako problem ne bi postao još veći', rekao je izvor blizak pjevačici za tabloid Page Six i dodao kako joj je otac Jamie bio najveća podrška tijekom cijele karijere i života te da se njegovo loše zdravstveno stanje negativno odrazilo i na psihičko stanje slavne pjevačice.

  • +7
Britney Spears Izvor: Reuters / Autor: Mario Anzuoni

'Svi mi trebamo uzeti malo vremena za sebe', napisala je nakon toga na Instagramu i sama Britney, uz motivacijsku poruku: 'Zaljubi se u brigu o sebi, umu, tijelu i duhu.'

Pod teretom slave, propalog braka i borbe za skrbništvom nad sinovima, Britney je kao 25-godišnjakinja doživjela mentalni slom. Od 2008. godine brigu nad njezinim životom, karijerom i financijama preuzeo je otac Jamie kojemu je službeno dodijeljen status skrbnika.

Britneyini roditelji Lynne i Jamie razveli su se 2002. godine.

  • +12
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia