KEVIN FEDERLINE

Bivši suprug traži od Britney Spears da mu alimentaciju plaća 380 tisuća kuna mjesečno

23.05.2018 u 21:05

Bionic
Reading

Iako je, otkako su se razveli 2007. godine, mjesečno sasvim pristojno živio s novom suprugom, te dvoje djece koju je dobio u bivšoj vezi, kao i dvojicom sinova koje je dobio s pop pjevačicom, bivši plesač, danas DJ, Kevin Federline, shvatio je da mu je 125 tisuća kuna mjesečno premali iznos za alimentaciju. Očito zavidan na ponovnom uspjehu Britney Spears, Federline je svoj zahtjev odlučio utrostručiti

Nakon što je godinama, od svoje bivše supruge, pop pjevačica Britney Spears, dobivao mjesečno oko 125 tisuća kuna alimentacija za sinove, Kevin Federline sada je odlučio utrostručiti svoj prihod.

40-godišnji Federline tvrdi da je Britney Spears svoju zaradu u posljednje vrijeme ponovno povećala, te da se zbog toga, uspoređujući s njime, stvorila 'ekstremna nejednakost' u načinu života kakvu njihovi sinovi imaju kada žive kod njega, od one kada posjećuju majku.

  • +15
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U dokumentima, koje je dostavio sudu, Federline je potvrdio da je kao DJ zaradio manje od jedan posto od 215 milijuna kuna, na koliko se procjenjuje bogatstvo pop pjevačice, jer da je njegova popularnost itekako pala od 2008. godine, kada je zarađivao šesteroznamenkaste iznose.

Bivši plesač tvrdi kako sada mjesečno zaradi manje od 20 tisuća kuna, te da ne zna koliki su prihodi njegove bivše supruge, 36-godišnje Britney Spears, budući da mu ona odbija to reći.

Par je bio u braku od 2004. do 2007. godine, tijekom kojeg su dobili danas 12-godišnjeg Seana Prestona i godinu dana mlađeg Jaydena Jamesa, a odmah nakon razvoda dogovorili su se za alimentaciju od 125 tisuća kuna mjesečno. Osim tog, Britney mu je dala i osam milijuna kuna.

  • +7
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se da su 'apetiti' bivšeg plesača, danas DJ-a, s godinama porasli, a zasmetao mu je i očiti ponovni uspjeh bivše supruge. U dokumentima, koje je dostavio sudu, otkrio je kako Spears živi sama u vili od 1200 kvadratnih metara koja se nalazi na imanju od 8,5 hektara, koja ima lift, knjižnicu, sobu za igranje i kino dvoranu, podrum s 3500 vinskih boca, kao i dodatnu kućicu za bazen od stotinjak kvadrata, voćnjak, bazen, prostor za spa, tenisko igralište i golf teren.

  • +9
Kuća Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S druge strane, Federline živi sa svojom novom suprugom i dvojicom sinova iz braka sa Spears, ali i dvoje djece koje je dobio s glumicom Shar Jackson, u kući od tek 185 kvadrata. I dok im on ne može pretjerano pružiti, Britney Spears, kako stoji u dokumentima, sinovima nudi bezbroj pogodnosti - od dadilje, preko privatnih kuhara, učitelja i drugih članova osoblja, te im kupuje najbolje igračke i gadgete, a on se s time ne može nositi.