NAJTEŽI DANI

Britney Spears zbog oca otkazala show u Las Vegasu i nitko ne zna kada će se vratiti

05.01.2019 u 08:50

Bionic
Reading

Posljednje vrijeme, nakon mnogobrojnih uspona i padova, donijelo je mnoge dobre stvari za popularnu pjevačicu, no, zbog bolesti oca Britney Spears sve mora ostaviti po strani. Svoje obožavatelje šokirala je izjavom da uzima pauzu na neodređeno vrijeme i otkazuje svoj show 'Domination' u Las Vegasu

Iako se u posljednje vrijeme, nakon mnogobrojnih uspona i padova, Britney Spears počela ponovno uspinjati na ljestvici uspješnosti, njezina karijera ponovno će stagnirati. Ovoga puta ne zbog nje same, već zbog oca Jamieja Spearsa, koji je prije dva mjeseca imao rupturu debelog crijeva te je nakon operacije proveo punih 28 dana u bolnici.

Putem svoje glasnogovornice, a potom i društvenih mreža, svoje obožavatelje razočarala je objavom kako uzima pauzu na neodređeno vrijeme kako bi se mogla posvetiti svom ocu.

37-godišnja pjevačica shvatila je da je u svemu obitelj najvažnija, stoga je odlučila posvetiti svo svoje vrijeme ocu i cijeloj obitelji.

  • +13
Britney Spears koncertom u Scarborough otvorila turneju po Velikoj Britaniji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne znam uopće kako bi počela ovu temu, jer mi je teško bilo što reći. Nažalost, otkazujem svoj novi show 'Domination', iako sam mu se veselila, kao i tome da ću vidjeti sve vas. Ovo sve slama mi srce. No, obitelj je na prvom mjestu, stoga sam morala donijeti ovu odluku', napisala je između ostalog Britney Spears na svom Twitter profilu.