NEĆETE JE PREPOZNATI

Objavom preslatke fotke iz djetinjstva Ornela Vištica razdragala sve na Instagramu

13.01.2019 u 14:48

Bionic
Reading

Naša lijepa glumica i voditeljica Ornela Vištica prilično je aktivna na Instagramu, a svojom najnovijom objavom razgalila je sve svoje sljedbenike

'Bila je ovo dinamična godina, puno se putovalo, igralo, smijalo, veselilo, pjevalo, voljelo. Pamtim četiri moje uloge koje su nastale u 2018! Neke će te tek gledati! Pamtim sve ono što smo organizirali, vodili, moderirali, odsnimili, govorili i napravili u 2018! Zahvalna svima, u meni nastavljaju da žive najljepše uspomene koje sam provela s mojim najbližima, svim mojim dragim prijateljima, kolegama, poznanicima u 2018.', zaključila je krajem prosinca Ornela Vištica.

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Vištica se prisjetila mladosti, točnije mnogih putešestvija koje je prolazila s majkom.

‘Probudi mene mama jedno jutro i kaže kako idemo u Njemačku malo u shopping, prije nego krenem u prvi razred. I tako bismo išli često gdje bi njoj palo napamet obično večer prije. Ona za volanom, a ja sam morala otvarati kartu i gledati gdje idemo i gdje ona treba skrenuti, jer nije bilo navigacije 😂. Kad ne bi vozila auto onda bi me sjela u bus, vlakove, podzemne, tramvaje. I uvijek bismo morali malo popričati sa svima i nasmijati se’, napisala je uz najnoviju objavu Vištica.

Ovo nije prvi puta da Vištica dijeli svoje fotografije iz djetinjstva. Prošle godine tako se također simpatičnom objavom prisjetila svojih rođendana.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL