UJUTRO NA PLAC

Disciplinirana glumica čvrsto se drži svog rasporeda

13.09.2018 u 18:51

Bionic
Reading

Lijepa glumica i voditeljica Ornela Vištica na svom se Instagramu požalila kako nije lako kasno lijegati, a rano ustajati, no odmah je pronašla i dobre strane svog problema

'Ima dana kad idete spavati kasno, a budite se oko šest sati ujutro kako bi obavili sve što morate i želite! U vremenskoj ludnici stignete i kupiti deset kilograma paradajza/pome/rajčice i nošenje nije ni loše za mišiće. Dobro je postati samostalan s 18 u svakom pogledu! To znači da sami odlučujete kako zaraditi novac i kako ga potrošiti, čak i na rajčice. Šljivar. Kažu da je dobar za umake. Kad čovjek uči i odradi puno toga sam, e onda u svakom timu bilo gdje i bilo kad može funkcionirati. Zajedno raditi, stvarati, graditi, ostavljati', napisala je Ornela Vištica poduži tekst uz fotografiju koju je stavila na svoj Instagram.

Ornela Vištica na fotografiji nosi deset kilograma rajčica koje je kupila na zagrebačkom Dolcu. Pitanje koje ponajviše mori njene obožavatelje je za što joj treba toliko rajčica.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Ovo nije prvi put da popularna glumica priča o samodisciplini i organizaciji vremena.

'Ne volim ništa unaprijed govoriti, neka sve ide dan za danom, korak po korak uz uživanje u ljetnim mjesecima i to na hrvatskoj obali. Vremena za odmor uvijek ima, samo je stvar kako čovjek organizira svoje obaveze', otkrila je nedavno glumica.

  • +2
Ornela Vištica u seriji 'Dragi susjedi' Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo