ZBRAJANJE RAČUNA

Godina je na izmaku: Evo po čemu će je pamtiti naši poznati

31.12.2018 u 12:03

Bionic
Reading

Zadnjeg dana u godini vrijeme je to kad se podvlači crta i kad se mnogi prisjećaju događaja koji su im obilježili 2018. Bilo je novih ljubavi, pucale su stare, obitelji su se proširile, napravili su se neki novi poslovni projekti. Brojni poznati,a među njima naravno najviše dame, svatko na svoj način osjetile su potrebu reći ponešto o protekloj godini na društvenim mrežama na kojima su cijele godine bili aktivni

'2018. je bila nevjerovatno teška i uspješna u isto vrijeme. Dala mi je još jedni potvrdu da se snovi, zasnovani na strasti, vjeru i dosljednosti ostvaruju, ali i da svi poslovni uspjesi padaju u vodu ako tvoji voljeni nisu zdravi. Dragi moji, želim vam, uz zdravlje, da budete najbolja moguća verzija sebe! Jer, ako ste dobri sebi, dobri ste i drugima! Sretnu, zdravu, šašavu, kreativnu, plodnu 2019. želim vam od sveg srca!', poručila je glumica i osnivačica teatra Moruzgva, Ecija Ojdanić.

Njezina kolegica Doris Pinčić Rogoznica kroz Instagram story prisjetila se svega što joj je obilježilo proteklu godinu koju joj je definitivno uljepšalo i obogatilo rođenje drugog djeteta, kćeri Gite.

Po rođenju novog djeteta 2018. godinu zauvijek će pamtiti i Nevena Rendeli Vejzović. Ona se svoje velike godine prisjetila kroz kolaž fotografija koje će je uvijek podsjećati na prvo ljetovanje s blizankama Leom i Mare i na to kako je treći put postala mama.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Bila je ovo dinamična godina, puno se putovalo, igralo, smijalo, veselilo, pjevalo, voljelo. Pamtim četiri moje uloge koje su nastale u 2018! Neke će te tek gledati! Pamtim sve ono sto smo organizirali, vodili, moderirali, odsnimili, govorili i napravili u 2018! Zahvalna svima, u meni nastavljaju da žive najljepše uspomene koje sam provela s mojim najbližima, svim mojim dragim prijateljima, kolegama, poznanicima u 2018.', napisala je Ornela Vištica. Glumica se prisjetila i gradova u kojima je živjela tijekom godine.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Antonija Blaće koja je iza sebe imala više poslovnih uspjeha te godinu uživanja u skladnom obiteljskom životu, kratko je 'staroj' godini poručila: 'Nisi bila loša, 2018.'

  • +9
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL