ORIGINALNA ČESTITKA

Ljupka Gojić Mikić od mame dobila neobičnu, ali prezabavnu rođendansku poruku

05.06.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Jedna od naših najpoznatijih manekenki, vlasnica modnog brenda Jolie Petite i supruga nogometaša Mihaela Mikića napunila je 36 godina, iako bi joj malo tko zaista pripisao toliko. Ljupka Gojić Mikić rođendan je proslavila u krugu svojih prijateljica uz finu večeru i ugodno druženje, a od mame Željke je dobila duhovitu čestitku koja je oduševila njezine pratitelje na Instagramu

'Od nakita ne buš dobila niš ove godine, jer te Mika okitio za čitav život. Do stote, a i nas je. I uživa u japanskom miru, veli mi jutros. Dok ja Mari vadim šmrklje pumpicom, pa dok ti imaš 36, on 38, ja imam 38,5. Mili mjerim grah koliko je narastao i Jani tražim 'džim staf', jer su slučajno sve tri zaspale kod nas! Suptilno sam ti za 1. maj stavila na story hotel, maštajući kak' bi s dedom zbrisala, al’ si se ti spremila i otišla s curama u Istru i meni ostavila bandu.

To ti je poklon za rođendan! Kod zubara sam imala dogovoreno, al’ si ti javila da imaš sastanak za snimanje, pa sam zubara otkazala. I to ti je poklon za ročkas. Napišeš mi poruku 'Mika neće doći', ko' da me grom udario. Hladim se par sati, pa pitam kak' Mika neće doooooćiii?! Zaaaakaaaaj?! Pitaš: 'Kaj ti pričaš, mama?!' Onda moram objašnjavati, jer ti nemaš strpljenja pročitati poruke iznad. Aha, veliš, nakon kaj mi je gerb proradio.

'Trebalo je pisati Mila.' I to ti je poklon za rođendan. Na svaku moju riječ ide tvoj zakaj?! Na svaku našu glavobolju ide tvoje: 'Idete li vi redovno kod doktora? Sigurno? Kaj vi jedete?! Fuj, to je nezdravo.' I to ti je poklon za rođendan!

Do stote imaš hrpu poklona od tate i mene! Sretan ti 36', napisala je duhovita mama Ljupka Gojić Mikić, a ona je poruku objavila na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je roditelji Ljubo i Željka Gojić drže u naručju dok je bila beba.

Ljupka se prošlog proljeća, nakon deset godina života u Japanu, vratila u Zagreb s namjerom da se skrasi u rodnom gradu. Razdvojeni život od supruga samo je učvrstio njihovu zajednicu, koja očito besprijekorno funkcionira. No njezini se planovi opet mijenjaju te kako je Mihael Mikić potpisao novi ugovor za japanski nogometni klub Yokohamu, Ljupka i kćeri Jana Sienna, Mila Amelie te Mari Dana, koja je na svijet stigla krajem rujna, više će boraviti u Japanu nego što su planirale. Uskoro ponovo odlaze u Zemlju Izlazećeg Sunca.

'Preko ljeta idemo u Japan. Suprug će raditi pa ćemo tamo biti cijelo ljeto. Jako sam sretna i zadovoljna, a moje cure još više', rekla je nedavno Ljupka za tportal.

  • +10
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar